Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ Ο ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΘΕΣΗ ΤΗΣ Α2 ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Α1. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!


  Στην Α2 ανδρών εξάλλου, τελείωσε στην Καβάλα η υπόθεση του τίτλου με μόνο δύο ομάδες παρούσες στα πλέι οφ της 4άδας και είχε νικητή τον τοπικό ΑΣΕΑ, που για πρώτη φορά στην ιστορία του ανεβαίνει με την ανδρική του ομάδα στην Α1.

Στο κλειστό γυμναστήριο της Γεωργιανής, στην Καβάλα, θα συγκεντρώνονταν σήμερα οι δύο πρώτες ομάδες των ισάριθμων ομίλων για να διεκδικήσουν την πρωτιά και τις θέσεις των μπαράζ ανόδου. Εν τέλει όμως, πέρα από τον τοπικό ΑΣΕΑ πήγε στην Καβάλα μόνο ο Άρης Νικαίας. Η Επιτραπέζια Αντισφαίριση Πεύκης, που μπορούσε ν’ αγωνιστεί με την Αθηνά Μαγκουφάνας και το Γυμνάσιο, είχε διαμαρτυρηθεί στην ομοσπονδία για την επιλογή του τόπου διεξαγωγής και τελικά δεν ταξίδεψε στη μακεδονική πόλη. Οι δύο ομάδες μηδενίστηκαν στους ημιτελικούς και το Γυμνάσιο και πέφτει κατηγορία σύμφωνα με τους κανονισμούς, καθώς είχε άλλον έναν μηδενισμό πριν το τέλος των ομίλων. Η Αθηνά, που υπέστη έναν μηδενισμό κατακτά την 3η θέση και αποκτά δικαίωμα συμμετοχής στα μπαράζ. Ο ΑΣΕΑ Καβάλας και ο Άρης Νικαίας αγωνίστηκαν για την 1η θέση, η τοπική ομάδα πήρε τη νίκη με 3-0 και πανηγύρισε τον τίτλο και την άνοδο. Ο προπονητής Γιάννης Σταύρου εκτός από τη σημερινή τριάδα είχε στους βασικούς αθλητές τον Αλέξανδρο Αλεξόπουλο και τον Κωνσταντίνο Φραγκάκη.

Αναλυτικά η εξέλιξη του αγώνα ΑΣΕΑ Καβάλας-Άρης Νικαίας 3-0:

Διονύσης Τιμαμόπουλος-Δημήτρης Μακρής 3-1 (9-11, 11-8, 11-5, 16-14)

Αλεσσάντρο Φέλτσερ-Ηλίας Μιχαηλίδης 3-1 (10-12, 12-10, 11-6, 11-5)

Εμμανουήλ Αλαρούπι-Σταύρος Βρεττάκος 3-2 (14-12, 7-11, 8-11, 11-7, 11-9)

Ο Άρης και η Αθηνά πάνε στα μπαράζ με τις ομάδες της Α1, αλλά θυμίζουμε ότι για την τελική κατάταξη εκκρεμούν και τα πλέι οφ για τις θέσεις 5-8, που επρόκειτο να γίνουν το Σαββατοκύριακο στη Αλεξανδρούπολη και αναβλήθηκαν λόγω covid-19. Και βέβαια, απομένει να επικυρωθούν όλα στην επόμενη συνεδρίαση της Τεχνικής Επιτροπής της ΕΦΟΕπΑ.

  Στην Α2 ανδρών:

Πλέι οφ θέσεις 1-4:

ΑΣΕΑ Καβάλας-Αθηνά Μαγκουφάνας 3-0 α.α.

ΑΣ Το Γυμνάσιο-Άρης Νικαίας 0-3  α.α.

Αγώνας για τις θέσεις 1-2 Καβάλα-Άρης 3-0

Αγώνας για τις θέσεις 3-4 ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου