Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

ΣΕΡΙ ΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ Α2 ΑΝΔΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ!!! ΣΕ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ.

  Σήμερα 15/1/2022 τελείωσε στο ΣΕΦ η κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος στην Α 2 Ανδρών με την ομάδα του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ να παίρνει πανάξια την πρώτη θέση στον Δεύτερο Όμιλο.

  Η ομάδα μας σε ένα όμιλο των 6 ομάδων(ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΑΘΗΝΑ ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑ, ΟΑΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΧΙΟΣ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΛΦΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ) είχε μία μόνο ήττα σε δέκα παιχνίδια, από την ομάδα της ΑΘΗΝΑΣ ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑΣ με 3-1 στον πρώτο γύρο στον οποίο δεν παίζαμε με την καλύτερη δυνατή τριάδα μας (Στην θέση του Μακρή Δημήτρη έπαιξε ο Μοβσεσιάν Άρμεν που είναι μέρος της σύγχρονης ιστορίας του ΑΡΗ).

  Σήμερα χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση η ομαδάρα μας, κερδίσαμε τον ΑΛΦΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ με 3-0 και το ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ με 3-2!!!

  Πλέον ο ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ θα προσπαθήσει να κερδίσει την απευθείας άνοδό του στην Α1. Αυτό για να γίνει πρέπει να κατακτήσουμε την πρώτη θέση στην Α2, στους αγώνες κατάταξης που θα γίνουν περίπου σε δύο βδομάδες. Οι δύο πρώτοι του Πρώτου Ομίλου που είναι η ΚΑΒΑΛΑ και μάλλον το Γυμνάσιο(Πεύκη) θα παίξουν αγώνες χιαστί με τους δύο πρώτους του Δεύτερου Ομίλου στον οποίο συμμετείχε η ομάδα του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ και κατέκτησε την πρώτη θέση με δεύτερη την ομάδα της ΑΘΗΝΑ ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑ που είναι επίσης ομάδα της Πεύκης. 

   Οι ομάδες που θα πάρουν την δεύτερη και τρίτη θέση στους αγώνες κατάταξης θα συνεχίσουν την προσπάθειά τους για άνοδο σε αγώνες μπαράζ με την 8η και 9η ομάδα της κατάταξης της Α1 κατηγορίας.

   Για αυτή την πρωτιά που κατακτήσαμε η ομάδα μας είναι ιδιαίτερα περήφανη για τους αθλητές της Μιχαηλίδη Ηλία, Βρεττάκο Σταύρο, Μακρή Δημήτρη και Μοβσεσιάν Άρμεν. Τους ευχαριστούμε και ξέρουμε ότι έχουν να μας χαρίσουν και άλλες σπουδαίες στιγμές και διακρίσεις.

   Δυστυχώς λόγω της Πανδημίας οι αγώνες είναι χωρίς θεατές, αλλά θα υπάρχει νεότερη ενημέρωση για την προσπάθεια των αθλητών μας να ξαναφέρουν τον ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ στα σαλόνια της Α1 με λεπτομέρειες για τους αντιπάλους και τις ώρες των αγώνων.

  Υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία στις τάξεις της ομάδα μας για την άνοδο, αν και όπως είναι φυσικό ο βαθμός δυσκολίας της προσπάθειας αυτής είναι ιδιαίτερα υψηλός. Να θυμίσουμε ότι ακόμα και όταν είχαμε την τύχη να έχουμε στην ομάδα μας τον σπουδαίο αθλητή Ντανιέλ Τσιόκα που είχε συμμετοχή σε τρεις Ολυμπιακούς αγώνες, κερδίσαμε την άνοδο στους αγώνες μπαράζ, αφού τότε η ομάδα μας είχε πάρει την δεύτερη θέση στην Α2!!!...

ΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

  

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου