Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

ΧΑΛΚΙΝΟΣ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΕΛΛΗΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΙΝΙ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ!!!!

 Μεγάλη επιτυχία του Κωνσταντίνου Μπελλή σήμερα 26/5/2023 στην πόλη των Τρικάλων.

Ο αθλητής του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ που είναι μόλις 10 ετών αγωνίστηκε στο ατομικό αγώνισμα στην κατηγορία των μίνι παμπαίδων στο πρώτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που έγινε στην κατηγορία αυτή.

Ο Κωνσταντίνος κατάφερε να καταλάβει την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο. Το Πρωτάθλημα αφορούσε παιδιά μέχρι 11 ετών, συμμετείχαν 26 αθλητές. Η επιτυχία του Κωνσταντίνου γίνεται μεγαλύτερη αν σκεφτεί κανείς ότι είχε την 18η θέση στο Ranking list!!! Το οποίο σημαίνει ότι έβρισκε μπροστά του παίκτες με καλύτερη αξιολόγηση τους οποίους έπρεπε να νικήσει, και το έκανε.

Αρχικά ο Κωνσταντίνος αγωνίστηκε στο 2ο group, με αντίπαλους τους Σερίδη Μάριο(2ο φαβορί) που παίζει στην ομάδα της Φλώρινας, από τον οποίο έχασε με 3-0, στην συνέχεια έπαιξε με τον Τσακαλίδη Χρήστο(14ο φαβορί) που παίζει στην Καβάλα, τον οποίο κέρδισε 3-1και τέλος με τον Κυρίτση Γιώργο(25ο φαβορί) τον οποίο κέρδισε με 3-0 και έτσι κατέκτησε την 2η προνομιούχο θέση που τον έστειλε στα Νοκ-Άουτ.

   Στον πρώτο αγώνα του παικταρά μας στα νοκ άουτ ο Κωνσταντίνος έπαιξε με τον Αλεξίδη Νίκο(8ο φαβορί) από το Πέρα Θεσσαλονίκης τον οποίο κέρδισε με σπουδαία ανατροπή με σκορ 3-2 σετ, ενώ είχε βρεθεί νωρίτερα πίσω στο σκορ με 2-0!!!(6-11, 6-11, 11-6, 11-8, 11-5). Με την νίκη αυτή ο αθλητής μας πέρασε στην οκτάδα.

   Στον δεύτερο αγώνα στα νοκ άουτ ο Κωνσταντίνος έπαιξε με τον Πετράκη Γιώργο(4ο φαβορί) από τα Χανιά τον οποίο κέρδισε με 3-1 σετ (11-9, 11-3, 7-11, 11-9). Με την σπουδαία νίκη του ο Κωνσταντίνος μπήκε στην τετράδα και στα μετάλλια!!!

  Στον τρίτο αγώνα στα νοκ άουτ ο Κωνσταντίνος έχασε ξανά από τον Σερίδη Μάριο με σκορ 0-3, αλλά το όνειρο του μεταλλίου για τον αθλητή μας ήταν πραγματικότητα.

 Μπράβο ρε Κωνσταντίνε, ένα μεγάλο μπράβο όμως και στους γονείς του που όπως και όλοι οι γονείς των παιδιών που αγωνίζονται είναι οι αφανείς ήρωες, μπράβο και στο Σταύρο Βρεττάκο και την Ελπίδα που από την θέση του προπονητή έχουν μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία του μικρού μας αθλητή.




  Η αποστολή της ομάδας μας πέρα από τον Κωνσταντίνο Μπελλή, είναι οι Νότης Ελευθέριος(ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ), Δρόσος Μπάμπης και Χρηστιανός Οδυσσέας(ΡΟΥΦ 80), Αλεξόπουλος Δημήτριος, Νικολάου Μάρκος(ΧΑΝ ΑΘΗΝΩΝ) που αγωνίζονται αύριο στους Παμπαίδες σε ατομικό, διπλό, μεικτό, ομαδικό.

   Είμαστε περήφανοι για όλους και αν θέλουν να έρθουν και άλλες επιτυχίες, μακάρι να έρθουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου