Κυριακή 28 Μαΐου 2023

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ

 Με τον καλύτερο τρόπο για τον σύλλογό μας η φετινή αγωνιστική χρονιά φτάνει στο τέλος της!

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων στα Τρίκαλα, ο νεαρός αθλητής μας Κωνσταντίνος Μπελλής κατέκτησε, με εξαιρετικές εμφανίσεις το χάλκινο μετάλλιο, κερδίζοντας διαδοχικά μεγαλύτερους ηλικιακά συναθλητές του, δείχνοντας τεράστια βελτίωση, πείσμα, ψυχραιμία, θάρρος και αυτοπεποίθηση!
Μπράβο σου Κωνσταντίνε, το μέλλον σου ανήκει!
Στην ίδια διοργάνωση όλοι οι αθλητές μας που συμμετείχαν, πέρασαν από τους ομίλους στα knock outs όπου είχαν εξαιρετικές εμφανίσεις. Μπράβο Λευτέρη, Δημήτρη, Μάρκο, Μάριε, Μπάμπη είσαστε πέντε από τους είκοσι καλύτερους αθλητές στην ηλικιακή κατηγορία σας πανελλαδικά!!!
Πολλά συγχαρητήρια και στον προπονητή των παιδιών, τον Σταύρο, που με τη βοήθεια της Ελπίδας έκαναν την φετινή αγωνιστική χρονιά εντυπωσιακή δουλειά σε όλα τα επίπεδα, καθιερώνοντας τον Άρη Νίκαιας σαν μια μεγάλη δύναμη στην ανάπτυξη του αθλήματος!!
Την ίδια στιγμή, στο ΣΕΦ, στους αγώνες βετεράνων και ανεξάρτητων, ο αθλητής μας Νίκος Μανωλόπουλος στην κατηγορία 18-39 ετών, δείχνοντας τεράστια αγωνιστικά προσόντα, κατέλαβε την πρώτη θέση, σηκώνοντας άλλη μία φορά την κούπα!
Λίγες μέρες νωρίτερα, είχε κερδίσει την πρώτη θέση και στο elite tournament που διοργάνωσε ο σύλλογός μας!
Είμαστε περήφανοι για όλους σας, συνεχίζουμε την προσπάθεια, γράφουμε ιστορία!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου