Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

ΧΡΟΝΙΑ ΟΝΕΙΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ! ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗΝ Α1

  Η ανδρική ομάδα του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ έδωσε μεγάλη μάχη το Σ/Κ 6,7/5/2023 στο ΣΕΦ στα μπαράζ για την άνοδο της στην Α1 κατηγορία στην οποία από φέτος θα αγωνίζονται μόνο 8 ομάδες(μέχρι πέρσι οι ομάδες στην Α1 ήταν 10) γεγονός που έκανε την προσπάθεια των αθλητών ποιο δύσκολη από οποιαδήποτε άλλη φορά.

Αυτή την μάχη κέρδισαν οι αθλητές μας Obeslo Michal, Βρεττάκος Σταύρος, Μιχαηλίδης Ηλίας και Αρβανίτης Φώτης, μπροστά σε ένα καταπληκτικό κοινό που μας υποστήριξε και τις δύο μέρες και στο τέλος έγινε ένα με τους παίκτες μας.

  Η ομάδα μας ως δεύτερη στην Α2, έπαιξε με τον ΦΟΙΝΙΚΑ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ τον οποίο νικήσαμε εύκολα με 4-0

Obeslo Michal - Παναγόπουλος 3-1

Βρεττάκος Σταύρος-Κορδαλής Νίκος 3-1

Μιχαηλίδης Ηλίας- Βλαχάκης Νίκος 3-0

Obeslo Michal-Κορδαλής Νίκος 3-0


Στο δεύτερο αγώνα της χάσαμε από τα Ταταύλα

Μιχαηλίδης Ηλίας-Μπόσκοβιτς Γιάννης 1-3

Βρεττάκος Σταύρος-Χατζηλυγερούδης Γεράσιμος 2-3

Obeslo Michal-Παπαδημητρίου Δημήτρης 3-0

Μιχαηλίδης Ηλίας-Χατζηλυγερούδης Γεράσιμος 0-3

Obeslo Michal-Μπόσκοβιτς Γιάννης 3-0

Βρεττάκος Σταύρος-Παπαδημητρίου Δημήτρης  1-3


Ο τρίτος αγώνας της ομάδας μας ήταν αυτός που θα έκρινε το δεύτερο πολύτιμο εισιτήριο για την άνοδο στην Α1. Ο αγώνας ήταν απέναντι στην ομάδα της Ελευσίνας που είχε κατακτήσει την 7η θέση στην Α1 κατηγορία. Ο ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ πέτυχε μεγάλη και ιστορική νίκη με σκορ 2-4

POPOV KIRIL-Βρεττάκος Σταύρος 3-0

ΣΤΑΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ-Obeslo Michal 1-3

ΠΕΤΡΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ-Μιχαηλίδης Ηλίας 3-0

POPOV KIRIL-Obeslo Michal 0-3

ΠΕΤΡΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ-Βρεττάκος Σταύρος 2-3

ΣΤΑΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ- Μιχαηλίδης Ηλίας 0-3

Θέλω να σταθώ σε δύο αγώνες που κατά την γνώμη μου είναι αυτοί που έκριναν τον αγώνα.

Το παιχνίδι του Βρεττάκου με τον Πετρή. Ο αθλητής μας βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 παρά την εξαιρετική του εμφάνιση. Τότε οι 50 φίλοι του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ που είχαν συγκλονιστική παρουσία μέχρι εκείνη την στιγμή έκαναν την παρουσία τους καθοριστική για την εξέλιξη του αγώνα δίνοντας ώθηση στον Βρεττάκο να μην αφήσει το παιχνίδι. Εκεί μίλησε η ψυχή του αθλητή μας και με τρομερή εμφάνιση γύρισε το παιχνίδι πετυχαίνοντας σπουδαία νίκη κερδίζοντας με 2-3.  Αιφνιδιάστηκε η ομάδα της Ελευσίνας από την εξέλιξη του αγώνα αυτού, ο κόσμος μας φώναζε ρυθμικά τα ονόματα των αθλητών μας, η ψυχολογία της ομάδας μας πήγε στο ζενίθ ενώ ταυτόχρονα η ψυχολογία των παικτών της Ελευσίνας ήταν στο ναδίρ.

 Σε αυτό το κλίμα  στο επόμενο παιχνίδι μπήκε ο Μιχαηλίδης αποφασισμένος για την νίκη, με τον αντίπαλό του τον Στάμου να φαίνεται επηρεασμένος τόσο από την εξέλιξη του ματς αλλά και από την εξέδρα μας. Ο Μιχαηλίδης δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλό του και μπροστά σε ένα κοινό που αδημονούσε να πανηγυρίσει την άνοδο δεν τους χάλασε το χατίρι και σε χρόνο ρεκόρ κέρδισε 3-0, δίνοντας χώρο για φωνές και πανηγύρια που συνεχίστηκαν με άπειρες μπύρες και φαγητό στο αναψυκτήριο που υπάρχει στην έδρα μας.

  Μία αναφορά για κάθε αθλητή μας που συνετέλεσε στην ιστορική επιτυχία μας

Ήταν χωρίς αμφιβολία μεγάλη τιμή για τον ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ που στην ομάδα μας έπαιξε ο Τσέχος Obeslo Michal ο οποίος όπως αναμενόταν δεν έχασε κανένα αγώνα και να πούμε ότι ήταν πριν δύο χρόνια Πρωταθλητής Ελλάδας με την ΑΕΚ,  μόλις  η ομάδα του στην Α Δανία αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια  και φέτος έπαιξε και στο Champion League... και παρόλα αυτά σε όλα του νόμιζες ότι ήταν Νικαιώτης...

 Ο Φώτης Αρβανίτης που δεν έπαιξε στα μπαράζ, ήταν βασικός πρωταγωνιστής στην διάρκεια του Πρωταθλήματος κάνοντας σωρεία νικών και βοήθησε τα μέγιστα στην φετινή προσπάθεια.

Οι Μιχαηλίδης και Βρεττάκος που έχουν συνδέσει το όνομά τους με όλες τις επιτυχίες που έχουν γίνει τα τελευταία  15 περίπου χρόνια στο Πινγκ Πονγκ του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ είναι η βάση και τα θεμέλια αυτής της ομάδας και δεν σταματάνε να μας κάνουν περήφανους.

 Τι να πούμε για τους ανθρώπους που βλέπουν τις προσπάθειες μας και μας στηρίζουν σε κάθε μας βήμα χωρίς να περιμένουν κάτι από εμάς? Το να πούμε ένα ευχαριστώ στον Κώστα τον Μαυρίδη και στην εταιρία Mavridis Lift, στον Θωμά Κουσιόρη και στην εταιρία Truck Service, και την οικογένεια Αλεξόπουλοι είναι πολύ λίγο και το ξέρουμε.

  Τώρα γιατί είναι μία χρονιά όνειρο για τον ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ?

Γιατί πέρα από την επιτυχία της ανδρικής μας ομάδας που ανέβηκε Α1, είχαμε την χαρά

1ο)Να ανέβει η ομάδα ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΤΤ ΑΡΕΝΑ που αγωνίζεται στα Πρωταθλήματα του ΠΟΦΕΠΑ να αναδειχθεί Πρωταθλήτρια στην Β Εθνική και να ανέβει στην Α2 κατηγορία. Η ομαδάρα αυτή έχει παίκτες τους Νίκο Μανωλόπουλο, Γεράσιμο Σαράφογλου, Γερόλυμο Βασίλη. 

2ο) Όλες οι ομάδες που αγωνίζονται στα Πρωταθλήματα του ΠΟΦΕΠΑ να πετύχουν τους στόχους τους στις κατηγορίες που συμμετείχαν

3ο) Ο ΑΡΗΣ γίνεται όλο και μεγαλύτερος, γιατί μετά την περιπέτεια του Covid, οι ακαδημίες μας είναι πολυπληθέστερες, ιδιαίτερα οι μικροί μας αθλητές έχουν αρχίσει να φέρνουν πολλές επιτυχίες και μας κάνουν ποιο αισιόδοξα να βλέπουμε το μέλλον της ομάδας, αλλά και το κλίμα στο σύλλογο είναι μαγικό....

 Οπότε be fair, be prοud, be Aris

ΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΗΗΗΗΗΗΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου