Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ!!! ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΤΟ ΜΑΝΟΣ ΛΟΙΖΟΣ ΣΤΗ ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ

  Σπουδαία νίκη πέτυχε σήμερα η γυναικεία ομάδα του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ απέναντι στην ΑΜΟΡΓΟ, εκτός έδρας με σκορ 2-4! Η ομάδα μας πέρασε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και αρκεί νίκη αύριο απέναντι στον ΦΙΛΟΝΙΚΗ για να πάμε στα μπαράζ ανόδου που οδηγούν στην Β Εθνική Γυναικών. Δύο νίκες η Μαριλένα Παραγιάννη στον σημερινό αγώνα και από μία η Δουρέκα Λυγερή και η Στέλλα Πατεράκη. Στον πρώτο γύρο στην έδρα μας είχαμε χάσει με 4-1 αλλά με νίκη αύριο Κυριακή 17/2 στην έδρα μας(19.30) η ομάδα μας θα είναι μόνη δεύτερη και φυσικά θα τα δώσουν όλα οι αθλήτριές μας και θεωρούμε πως εύκολα ή δύσκολα θα πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα!
  Μπράβο στα κορίτσια μας που παίζουν με την ψυχή τους!!!


  Κατάμεστο το Μάνος Λοίζος στο οποίο έγινε η κοπή πίτας του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ! Από τον Αρη ήταν όλο το Δ/Σ και φυσικά ο Πρόεδρος Γιώργος Χαλκίδης. Παρόντες ο Δήμαρχος Νίκαιας - Ρέντη, βουλευτές από τα περισσότερα κόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου και πολιτευτές. Εκατοντάδες γονείς, αθλητές, φίλοι του συλλόγου κατέκλησαν τον χώρο σε σημείο που ο ο Δήμαρχος κύριος Ιωακειμίδης είπε πως μάλλον ήταν λάθος η επιλογή του χώρου και πως του χρόνου θα πρέπει να γίνει καλύτερη πρόβλεψη.

  Ανάμεσα στις πολλές δεκάδες βραβεύσεις αθλητών, πρώην αθλητών και πάρα πολλών άλλων εμείς να αναφέρουμε τις βραβεύσεις των αθλητών μας Βρεττάκου Σταύρου και Μιχαηλίδη Ηλία και του χορηγού μας Κώστα Μαυρίδη.

    Ιδιαίτερα ευχάριστη στιγμή η άφιξη της γυναικείας μας ομάδας κατά την διάρκεια της εκδήλωσης , από την Δάφνη Αττικής, μετά από την σπουδαία νίκη τους και εννοείται έτυχαν θερμής υποδοχής από τους πολλούς φίλους του Πινγκ Πονγκ της ομάδας μας που ήταν παρόντες στην εκδήλωση.
   ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου