Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ!

 Οριστικά στα μπαράζ ανόδου για την Β Εθνική Αττικής η Γυναικεία μας ομάδα μετά απο την σημερινή νίκη της επί του ΦΙΛΟΝΙΚΗ με σκορ 4-2.

  Δεν κατάφεραν να πιάσουν σήμερα ιδιαίτερα καλή απόδοση τα κορίτσια μας. Εμφανώς ήταν επηρεασμένες και αγχωμένες από την κρισιμότητα του αγώνα, μιας και ήξεραν ότι το παιχνίδι θα είχε δυσκολίες. Έκαναν αυτό που έπρεπε και έφεραν την ομάδα μας στα μπαράζ ανόδου του Μαρτίου κατακτώντας την δεύτερη θέση της βαθμολογίας πίσω απ την ΕΛΕΥΣΙΝΑ.
   Δύο νίκες και σήμερα για την Μαριλένα Παραγιάννη και από μία η Λυγερή Δουρέκα και η Στέλλα Πατεράκη.
   Να πούμε δύο κουβέντες για τα κορίτσια που έχουν παίξει φέτος στην ομάδα μας.
  Πρώτα για την captain της ομάδας μας την Μαριλένα Παραγιάννη που λόγω erasmus  έλειψε στο μεγαλύτερο μέρος του Πρωταθλήματος και ευτυχώς πρόλαβε και αγωνίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στα τελευταία κρίσιμα παιχνίδια της ομάδας. Μέσα σε ένα έτος προπόνησης(φέτος όπως είπαμε έλειπε εκτός από τον τελευταίο μήνα)είχε τρομερή αγωνιστική άνοδο που πιστοποιείται από τις διαρκείς νίκες της, από τα μέσα της προηγούμενης περιόδου.
  Να πούμε μετά για την Δουρέκα Λυγερή η οποία είναι η σταθερή αξία της ομάδας μας και στις νίκες που  σίγουρα θα κάνει στηρίζεται το στήσιμο της ομάδας μας.
  Τι να πούμε για την Αθηνά την Τσαγκαράκη που πέρσι ξεκίνησε το αθλημά , και φέτος στην διάρκεια της απουσίας της Μαριλένας έκανε νίκες πολλές αλλά και ιδιαίτερα κρίσιμες (πήρε μεταξύ άλλων την νίκη με 3-2 σετ στην εκτός έδρας νίκη με 3-4 επί του Φιλονίκη στον πρώτο γύρο) απέναντι σε κορίτσια σούπερ προπονημένα!! Πολύ άγχος και πολύ ψυχή στα παιχνίδια της. Χωρίς τις νίκες της δεν θα μιλούσαμε για τα μπαράζ ανόδου!
  Η Ισιδώρα Κουταντέ αγωνίστηκε φιλότιμα και είχε καλή παρουσία αν σκεφτεί κανείς ότι φέτος έπιασε για πρώτη φορά ρακέτα του Πινγκ Πονγκ.
  Όλες οι αθλήτριες που αναφέρθηκαν είναι γέννημα θρέμμα των ισχυρών ακαδημιών μας.
    Για τον στόχο της ανόδου ήταν απαραίτητη και η προσθήκη έμπειρης παίκτριας και αυτή πραγματοποιήθηκε με τις Στέλλα Πατεράκη και Δέσποινα Λαγογιάννη που είχαν σταματήσει το άθλημα εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά στην πρόσκλησή μας να βοηθήσουν την ομάδα  ανταποκρίθηκαν και τις ευχαριστούμε ιδιαίτερα για αυτό. Νομίζω ότι πλέον έχουν γίνει Αριανές και ενσωματώθηκαν άμεσα στο κλίμα και το πνεύμα της ομάδας.
  Κορίτσια είμαστε πολύ περήφανοι για σάς!!!
   Στα μπαράζ η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει αρχικά την πρώτη ομάδα του άλλου ομίλου τον ΑΤΛΑΝΤΑ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ και  πιστεύω πως μιας και έχουμε πολύ ισχυρή ομάδα έχουμε κάθε λόγο να είμαστε αισιόδοξοι πως θα πάρουμε την άνοδο.
   ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΤΗ ΣΤΟ ΣΕΦ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ
 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου