Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

ΚΡΙΣΙΜΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 16/2/2019 ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΜΟΡΓΟ! ΟΡΓΩΝΕΙ ΣΤΗΝ Δ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΦΕΠΑ Ο ΠΛΑΒΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ! ΚΟΒΟΥΜΕ ΠΙΤΤΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ! ΚΑΛΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ Α1 ΑΝΔΡΩΝ!

   Ετοιμοπόλεμες οι γυναίκες του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ για τον κρίσιμο αγώνα του Σαββάτου απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα της Αμοργού με την οποία ισοβαθμούμε στην δεύτερη θέση! Στον πρώτο αγώνα είχαμε χάσει στην έδρα μας αλλά αυτό όχι μόνο δεν απογοητεύει την ομάδα μας αλλά την δυναμώνει μιας και υπάρχει πίστη στη δυναμικότητά της. Η επιστροφή της Μαριλένας Παραγιάννη στους αγώνες δίνει πάθος και δύναμη πυρός στην ομάδα μας. Εννοείται πως θα υπάρχει ενημέρωση αναλυτική για το παιχνίδι αυτό. Καταβάλεται προσπάθεια για να μη συμπέσει η ώρα του αγώνα με την κοπή της πίτας που θα γίνει την ίδια μέρα και ώρα!

    Άκρως εντυπωσιακή η παρουσία μέχρι τώρα του Γιώργου Πλαβούκου στο Πρωτάθλημα της Δ κατηγορίας της ΠΟΦΕΠΑ. Ο Γιώργος ήρθε στην ομάδα μας φέτος στην αρχή της σεζόν και κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή μπήκε στον σχηματισμό της ομάδας ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 3. Είχε παίξει ερασιτεχνικά πριν πάρα πολύ καιρό και φέτος έκανε ένα νέο ξεκίνημα.  Απέναντι σε έμπειρους αντιπάλους με πολλά και συνεχόμενα χιλιόμετρα στις κατηγορίες  πολύ δύσκολα θα χάσει σετ!! Για να χάσει αγώνα δεν το συζητάει... ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΨΗΛΕ!!!
   Και οι τρεις ομάδες που έχουμε στο Πρωτάθλημα της ΠΟΦΕΠΑ το παλεύουν παλικαρίσια η καθεμία με τις δικές της δυνατότητες και πραγματικά είμαστε πολύ περήφανοι για αυτές τις ομάδες και ξέρουμε ότι ανεξάρτητα από την πορεία που θα κάνουν φέτος, το μέλλον είναι δικό τους!
  Πάθος και πίστη είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των ισχυρών ομάδων μας!!!

  ΤΟ Σάββατο 16/2/2019 θα γίνει η κοπή της πίτας του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ, στον χώρο της Μηχανικής Καλλιέργειας δίπλα στον αγωνιστικό μας χώρο και καλούμε κάθε φίλο της ομάδας μας, αθλητές,γονείς και παράγοντες να έρθουν. Πέρασαν 15 περίπου χρόνια που είχε να γίνει ενιαία κοπή πίτας για όλα τα αθλήματα. Θα γίνουν βραβεύσεις αθλητών και ομάδων από όλα τα αθλήματα που καλλιεργεί ο ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ, θα υπάρχουν υψηλοί καλεσμένοι, εκπλήξεις και θέλουμε σε αυτό το πανηγυρικό κλίμα να υπάρχει ισχυρή η παρουσία του τμήματός μας!

   Καλή εμφάνιση στους αγώνες της Α1 Ανδρών από την ομάδα μας που έγιναν τον Ιανουάριο στην Ορεστιάδα. Στα θετικά και η νίκη του Μιχαηλίδη Ηλία απέναντι στον Καριοφυλίδη τον οποίο κέρδισε με 3-0(πιο πριν είχε ήττες, συνήθως με σκορ το 2-3...)!
    Πλέον η ομάδα μας είναι σε φάση προγραμματισμού για την επόμενη αγωνιστική σεζόν!
  Να πούμε ότι φέτος στην Α1 3 ομάδες χτύπησαν στα ίσα το Πρωτάθλημα(ΑΕΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) και πέντε ομάδες παλεύουν να αποφύγουν τα μπαράζ σωτηρίας!!!!!!! Δηλαδή όσες δεν είχαν την δυνατότητα να χτυπήσουν το Πρωτάθλημα κινδυνεύουν με υποβιβασμό....
 Αυτά για το ισχυρότερο Πρωτάθλημα Α1 που έγινε ποτέ στη χώρα μας και η ομάδα μας είχε την χαρά να είναι παρούσα με ισχυρή παρουσία.

    Η θετική πορεία των ομάδων μας είναι αναμφισβήτητη και ιδιαίτερα σημαντική για εμάς.
 ΤΙΠΟΤΑ δεν θα ήταν το ίδιο αν δεν είχαμε την έμπρακτη υποστήριξη  παραγόντων και φίλων της ομάδας, που μας εμπιστεύτηκαν για μία ακόμα φορά. Με την μορφή χορηγίας στήριξαν οικονομικά ιδιαίτερα την ομάδα που συμμετείχε στην Α1 και τους ευχαριστούμε για αυτό. Δυστυχώς στο επίπεδο της Α1 ή της Α2 κατηγορίας δεν μπορεί να σταθεί εύκολα μια ομάδα χωρίς στήριξη. Η στήριξη από τις ισχυρές ακαδημίες μας είναι καθοριστική αλλά όχι αρκετή.
  Για αυτό καλούμε τους φίλους της ομάδας μας να διερευνήσουν και αυτοί την πιθανότητα κάποια εταιρεία που γνωρίζουν να θέλει να προβληθεί μέσα από την ομάδα μας, να την φέρουν σε επαφή με τους εφόρους. Η ομάδα μας στηρίζει όσους μας στηρίζουν στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της.
    Στην φετινή μας πορεία ΧΟΡΗΓΟΣ είναι ο Μαυρίδης Κωνσταντίνος μέσω της εταιρείας κατασκευής και συντήρησης ανελκυστήρων,

Mavridis Lift



   Υποστηρικτές είναι
 1) Η καφετέρια που λειτουργεί στο χώρο της Μηχανικής Καλλιέργειας 
 2) Η Ιχθυόσκαλα Νίκαιας
 3) Η GP SPORTS
 4) Τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια ΠΟΛΥΤΡΟΠΗ ΑΡΜΟΝΙΑ
 5)Η εταιρεία φωτογραφικών ειδών AlbaPV
  6)Το ξενοδοχείο

PALMYRA HOTEL NIDRI-LEFKADA

 Λεπτομέρειες για τις υπηρεσίες που παρέχουν οι χορηγοί και υποστηρικτές μας μπορείτε να έχετε στα δύο πλευρικά μέρη του blog μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου