Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

ΝΕΑ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ! ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ Α ΑΤΤΙΚΗΣ Ο ΑΡΗΣ!

 Μεγάλο το ενδιαφέρον για τον αγώνα της ομάδας των κοριτσιών μας σήμερα με αντίπαλο την ΕΛΕΥΣΙΝΑ. Κοντά στα 30 άτομα αθλητές και φίλοι των δύο ομάδων παρακολούθησαν το παιχνίδι με αμείωτο ενδιαφέρον.
  Την αναμφισβήτητη αγωνιστική άνοδο επιβεβαίωσαν και σήμερα οι αθλήτριές μας που επικράτησαν δίκαια με σκορ 4-1!!!
  Να θυμίσουμε ότι στον πρώτο γύρο είχαμε χάσει από την Ελευσίνα με 3-4...
    Όπως και χτες έτσι και σήμερα η Λυγερή κατάφερε στο δυσκολότερο παιχνίδι από όσα έγιναν να ανατρέψει το σκορ και να κερδίσει στο κόντρα σετ με 12-10!(από 7-10 που έχανε).
  Πριν είχε σημειώσει και άλλη μία νίκη με 3-1.
  Στο ραντεβού με τις πολύ καλές εμφανίσεις και τις συνεχόμενες νίκες προσήλθε η Μαριλένα Παραγιάννη. Δύο νίκες με 3-0 και 3-1, με την Μαριλένα να κάνει τα δύσκολα να φαίνονται εύκολα!
  Συλλογή εμπειριών και παραστάσεων για την Κατερίνα Ααρών που έχασε ένα αγώνα.

      Ενθουσιασμός και πάθος στην ομάδα και γιορτάσαμε την δεύτερη θέση με το μακρόσυρτο
ΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!
  Μέχρι σήμερα για τα κορίτσια μας οι πανηγυρισμοί, μιας και στο τέλος του μηνός έχουν άλλα δύο εξίσου κρίσιμα παιχνίδια και η συγκέντρωση στο στόχο κρίνεται απαραίτητη.
      Με την τρίτη συνεχόμενη νίκη προχώρησαν και οι ανεξάρτητοι του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ στο Πρωτάθλημα της ΠΟΦΕΠΑ με τον Μιχαηλίδη Στέλιο να βγάζει τρεις νίκες και τους Κυριάκη Φίλιππο και Παχάκη Σταμάτη από μία.
   ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - APACHE 3 σκορ 5-2
  Κρίσιμη η νίκη του Σταμάτη με 3-2(11-9 το κόντρα σετ) που έδειξε μεγάλη υπομονή στο παιχνίδι του.
      Τι θα γίνει τώρα; Μετά τα κορίτσια μας θα μας τρελάνουν και οι ανεξάρτητοι;
    Στο αγώνα των ανεξαρτήτων πάντως κατά διαστήματα υπήρξε και κάποια ένταση αφού δεν φαινόταν ο ένας τουλάχιστον από αυτούς να δέχεται εύκολα την εξέλιξη του αγώνα!
  Να θυμίσουμε ότι το τελευταίο Σ/Κ του μήνα η ανδρική ομάδα μας αγωνίζεται στα Χανιά με στόχο μία νίκη που θα μας δώσει και μαθηματικά την αποφυγή των μπαράζ σωτηρίας στην Α1.
  Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά! Πάμε ρε ΟΜΑΔΑ!!!

1 σχόλιο:

  1. H υπερηφάνεια και η ικανοποίηση έκδηλη στα πρόσωπα όλων μας που παρακολουθήσαμε τις περιφανείς αυτές νίκες... MAY THE FORCE BE WITH US....

    ΑπάντησηΔιαγραφή