Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ! ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18.00 ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΝΙΚΗ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΓΕΡΑ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΩΝ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ!

    Αν μας έλεγε κάποιος στην αρχή της σεζόν ότι η νεοσύστατη Γυναικεία ομάδα μας η οποία αποτελείται φυσικά από αθλήτριες των ακαδημιών μας, θα πάλευε τον Ιανουάριο την είσοδό της στα μπαράζ ανόδου θα τον θεωρούσαμε εκτός τόπου και χρόνου.
   Είχε τεθεί ως μοναδικός στόχος η συλλογή εμπειριών με σκοπό στο μέλλον να διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω!
  Την ομάδα μας αποτελούν η Δουρέκα Λυγερή που λόγω Πανελληνίων εξετάσεων είχε εγκαταλείψει για χρόνια τις προπονήσεις στις ακαδημίες μας και επανήλθε μόλις φέτος, η Μαριλένα Παραγιάννη που είναι κάτι παραπάνω από ένα χρόνο στις ακαδημίες μας και η Ααρών Κατερίνα που έχει λιγότερο από ένα χρόνο συνολική προπόνηση!
  Στον πρώτο γύρο η ομάδα μας είχε 3 καθαρές νίκες και τρεις ήττες με το ίδιο σκορ(3-4), εκεί που θα περίμενε κανείς να δει μια ικανοποίηση για τα αποτελέσματα, βλέπαμε ένα πείσμα για ανατροπή των εις βάρος μας αποτελεσμάτων στο δεύτερο γύρο δουλεύοντας τις αδυναμίες τους στις προπονήσεις!!!
  Όσοι μιλούσαν για υπερβολές, μεταξύ των οποίων και ο συντάκτης του άρθρου φαίνεται να διαψεύδονται.
  Σήμερα τα κορίτσια μας έπαιξαν εκτός έδρας  με αντίπαλο τον αξιόμαχο Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο  από τον οποίο είχαν χάσει στην έδρα μας με 3-4.
  Η ομάδα μας επικράτησε με 4-2 σε ένα παιχνίδι που έδειξε χαρακτήρα η Λυγερή αφού στο πιο δύσκολο επιμέρους παιχνίδι επικράτησε με 3-2(12-10 το κόντρα σετ!!!) σημειώνοντας και δεύτερη νίκη νωρίτερα με 3-1. Αλλες δύο νίκες η Μαριλένα, που έχει αξιοσημείωτη άνοδο αλλά και πάθος για νίκη.
  Αύριο με την Ελευσίνα στην έδρα μας στις 18.00 τα κορίτσια θα επιδιώξουν να ανατρέψουν και πάλι το σε βάρος τους σκορ του πρώτου αγώνα  και με πιθανή νίκη θα κρατάνε την προοπτική των μπαράζ ανόδου στα δικά τους χέρια.
  Δεν ξέρουμε τι θα βγει στο τέλος της σεζόν αλλά μόνο συγχαρητήρια μπορούμε να τους δώσουμε γιατί το ταξίδι έχει μεγαλύτερη σημασία από τον τελικό προορισμό.
  Καλή επιτυχία στα κορίτσια μας και θα είμαστε εκεί να τα στηρίξουμε ολόψυχα!
   Τα νεότερα αύριο αργά το βράδυ μιας και μετά τον αγώνα των κοριτσιών στις εγκαταστάσεις μας θα γίνει και ο αγώνας των ανεξαρτήτων του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ που να θυμίσουμε ότι έχουν δύο συνεχόμενες νίκες...
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου