Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

ΝΙΚΗΤΡΙΑ Η ΔΟΥΡΕΚΑ ΛΥΓΕΡΗ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ. ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ!

    
Σε εξαιρετικό κλίμα σήμερα 12/1/2017 έγινε το εσωτερικό τουρνουά των ακαδημιών του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ. Σε αυτό το τουρνουά αποφασίστηκε να μην συμμετέχουν σε αυτή την φάση οι πολύ μικρές ηλικίες.
  Με 16 συμμετοχές έγιναν αγώνες μέχρι τελικής κατάταξης. Πιστεύουμε ότι όλα κύλησαν ιδανικά μέσα σε ένα εξαιρετικό και εορταστικό κλίμα. Να επισημάνουμε ότι η πλειοψηφία όσων συμμετείχαν έχουν συμμετοχή στις προπονήσεις για χρονικό διάστημα από λίγους έως δεκαέξι μήνες!!
  Έγιναν ωραία παιχνίδια και νικήτρια του τουρνουά ήταν η Δουρέκα Λυγερή που αγωνίζεται στην γυναικεία μας ομάδα και πρωταγωνιστεί στην Α1 ΑΤΤΙΚΗΣ(καλή επιτυχία στα κορίτσια μας που αύριο και μεθαύριο παίζουν κρίσιμους αγώνες στην κατηγορία τους). Δεύτερος ο Βελεντζέλος Μάριος που αγωνίζεται στην ΜΑΚΑΜΠΗ. Τρίτος ο Βακιρτζιάν Αντώνης και στην τέταρτη θέση ο πολύπειρος Μιχαηλίδης Στέλιος!
   Εννοείται ότι είχε προβλεφτεί η απονομή κυπέλλου και μεταλλίων στην πρώτη τετράδα και νομίζω ότι είναι απλά θέμα χρόνου να επαναληφθεί το εσωτερικό τουρνουά!
   Αύριο και μεθαύριο θα υπάρχει αναλυτική ενημέρωση για τους αγώνες της γυναικείας μας ομάδας.

   ΑΡΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου