Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

ΣΤΟ Νο 20 ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ!!!

Ιδιαίτερα ωφελημένος όσον αφορά τη θέση του στην Ελληνική Ranking List ο Σταύρος Βρεττάκος από την πολύ σημαντική νίκη επί του Κλαούντιο Κύρου, μεταξύ άλλων νικών.
  Έτσι για πρώτη φορά κατάφερε να φτάσει στην θέση 20 κερδίζοντας επτά θέσεις από την προηγούμενη Ranking List!
 Πέρα από κάθε αμφιβολία πρόκειται για μία πολύ μεγάλη προσωπική επιτυχία!
 Από όσο γνωρίζουμε ήταν και ένα προσωπικό στοίχημα που κερδήθηκε όσο απίστευτο και αν φαινόταν στην αρχή της αγωνιστικής χρονιάς!


 Ο πολύπειρος Ντανιέλ Τσιόκας είναι πλέον στην 9η θέση και ο Μιχαηλίδης Ηλίας είναι στην 28η θέση!(εδώ και μία τριετία είναι ανάμεσα στις θέσεις 25-31)
  Ευχή μας είναι οι νίκες των αθλητών μας να συνδυάζονται και με νίκες της ομάδας.
  Δεν ξέρουμε την τελική κατάταξη της ομάδας μας στην Α1, αυτό που ξέρουμε και βλέπουμε είναι ότι κερδίσαμε ήδη τον σεβασμό από όλες τις ομάδες στην επανεμφάνιση της ομάδας του Αρη Νίκαιας στην Α1 μετά από 30 χρόνια απουσίας! Και δε μιλάμε για μιά οποιαδήποτε χρονιά στην Α1, αλλά κατά κοινή ομολογία την καλύτερη Α1 όλων των εποχών με ρεκόρ συμμετοχής εξαιρετικών ξένων αθλητών.

 Οι αθλητές μας σε μια εβδομάδα παίζουν στα Χανιά με στόχο την νίκη που θα δώσει την απευθείας παραμονή στην Α1.
  Την ίδια ώρα η γυναικεία μας ομάδα, που κάνει πορεία που και σε μας προκαλεί έκπληξη, θα προσπαθήσει να πετύχει δύο νίκες και να κρατήσει την πολύτιμη δεύτερη θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου!
   Πλήρη ανάλυση των αγώνων των ομάδων μας θα έχουμε Σάββατο και Κυριακή στο blog μας.
   ΠΑΜΕ ΡΕ ΟΜΑΔΑ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου