Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 23/9 Ο ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ!

   Πρώτο αγώνα απέναντι στον Πρωταθλητή Ελλάδος ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ μας έβγαλε η χθεσινή κλήρωση του Πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης! Ο αγώνας θα γίνει στις 23/9 στις 10.00 στην Ελευσίνα!
  Ακλόνητο φαβορί η ιστορική ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!
 
   Πιο σημαντικοί για μας οι δύο επόμενοι αγώνες του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ  απέναντι σε ΦΙΛΙΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ την 23/9 στις 13.00 και Ο.Α.ΧΑΝΙΩΝ την 24/9 στις 10.00 που είναι δύο ομάδες με παρόμοιους στόχους με την ομάδα μας, οι οποίοι επίσης θα γίνουν στην Ελευσίνα.
   Η παρουσία και στήριξη φίλων της ομάδας μας ιδιαίτερα στους δύο κρίσιμους αγώνες θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά και θα βοηθήσει τις προσπάθειες των αθλητών μας.

   Για το φετινό Πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών το οποίο και φέτος γίνεται με 9 ομάδες(δεν δήλωσε ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης) έχουμε να παρατηρήσουμε ότι υπάρχουν ομάδες σε δύο ταχύτητες.
  Στην πρώτη ο Πρωταθλητής Ολυμπιακός, ο φετινός κυπελλούχος Παναθηναικός, τα Ταταύλα, το Πέρα και ίσως το Ελληνικό που λογικά θα "χτυπήσουν" τις θέσεις της πρώτης πεντάδας. Οι περισσότερες από τις παραπάνω ομάδες πέραν των αξιόλογων Ελλήνων αθλητών, θα στηριχτούν και σε μεταγραφές παικτών από το εξωτερικό! Πολύ πιθανό στους αγώνες τους να αγωνίζονται και δύο ξένοι παίκτες!
  Στην δεύτερη ταχύτητα είναι ο Άρης Νίκαιας, η Φιλία Ορεστιάδας, τα Χανιά και η Πεύκη που θα έχουν βασικό στόχο να αποφύγουν τα μπαράζ σωτηρίας στα οποία οδηγούν η 8η και 9η θέση.(Δεν υπάρχει απευθείας υποβιβασμός λόγω της μη συμμετοχής του Ηρακλή).
  Βέβαια όλα κρίνονται στους αγωνιστικούς χώρους αλλά αυτά λέει η λογική!
    Διαφορετικό το σκηνικό φέτος για την ομάδα μας η οποία εδώ και μία δεκαετία κατάφερε 4 ανόδους κατηγοριών, κάνοντας διαρκώς Πρωταθλητισμό!!!
   Το 5ο αγωνιστικό διήμερο στο τέλος Ιανουαρίου θα το παίξουμε στα Χανιά!

    Φέτος,όπως είχαμε γράψει και στο παρελθόν, έχουμε επανεμφάνιση της Γυναικείας μας ομάδας στην Α Αττικής της ΕΦΟΕΠΑ. Την αξιόλογη ομάδα μας απαρτίζουν, η Δουρέκα Λυγερή, η Παραγιάννη Μαριλένα και η Ααρών Αικατερίνη. Στόχος της ομάδας οι καλές εμφανίσεις και η αποκομιδή εμπειριών.
 


  Φυσικά η ομάδα μας "κατεβάζει" και ανεξάρτητους στα Πρωταθλήματα της ΠΟΦΕΠΑ, τον ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ(Παχάκης Σταμάτης, Κυριάκης Φίλιππος, Γεωργίου Παναγιώτης, Βασαρλής Κωνσταντίνος και Βασιλόπουλος Δημήτριος που ορίστηκε και αρχηγός της ομάδας) και τον ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ 2(Μαυρίδης Κωνσταντίνος, Γερούκης Γεώργιος, Αθάνατος Αθανάσιος και Κουτεντές Χρήστος που ορίστηκε αρχηγός της ομάδας).

   Πέραν αυτών μας ενδιαφέρει και η πορεία των Βελεντζέλου Μάριου και Μοβσεσιάν Άρμεν που κατασκεύασε το παρόν blog, τους οποίους δώσαμε δανεικούς στην Μακάμπι η οποία παίζει στην Β Αττικής και θα αγωνιστεί στην έδρα μας!

  Όλοι οι παραπάνω αθλητές είναι από τις ακαδημίες του τμήματός μας και είμαστε περήφανοι για αυτούς.

  Καλή επιτυχία σε όλους!!!

    Οι εγγραφές στις ακαδημίες μας έχουν ήδη αρχίσει και λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε σε προηγούμενες αναρτήσεις αλλά και στην ενότητα Πληροφορίες
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου