Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ Γ.Ν.Ο.ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ

   Με μεγάλη και ιδιαίτερη χαρά παρουσιάζουμε σήμερα τους χορηγούς και τους υποστηρικτές της ομάδας μας δηλαδή του τμήματος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του Γ.Ν.Ο. ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ για την σεζόν 2017-2018!


   Πριν από αυτό όμως να κάνουμε μία σύντομη αναδρομή!
  Μετά από προσπάθειες πλέον της δεκαετίας η ανδρική ομάδα του Συλλόγου βρίσκεται στην Α1 κατηγορία Ανδρών κάτι που και εμείς που "τρέχαμε" την ομάδα δεν είχαμε καν στο μυαλό μας πριν λίγα χρόνια!!
  Το σπουδαιότερο βέβαια για μας είναι ότι οι παίκτες που έβγαλαν την ομάδα μας από την αφάνεια(Βρεττάκος Σταύρος και Μιχαηλίδης Ηλίας) είναι γέννημα θρέμμα των ακαδημιών μας αλλά και ο τρίτος παίκτης της ομάδας μας ήταν πάντα από φιλικά σωματεία.
  Την υπέρβαση την κάναμε την περσινή σεζόν, όταν στον σύλλογό μας ήρθε ο Ντανιέλ Τσιόκας με 3 συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες και άπειρες διακρίσεις, ο οποίος ανανέωσε την συνεργασία του και φέτος με την ομάδα μας!
  Υποστηρικτής αυτής της πορείας τα προηγούμενα χρόνια ήταν οι ακαδημίες μας, οι χορηγίες σε υλικό της Ομοσπονδίας και φυσικά ο Δήμος Νίκαιας - Ρέντη!(Επιχορηγήσεις από την πολιτεία ανήκουν στο πολύ μακρινό παρελθόν παρότι είναι θεσμοθετημένη υποχρέωση της πολιτείας απέναντι στον ερασιτεχνικό αθλητισμό!).

  Πάντα το τμήμα μας ήταν και είναι αυτοχρηματοδοτούμενο!

  Τα τελευταία χρόνια πέραν των άλλων εξόδων προστέθηκαν διαιτησίες, αύξηση κόστους αναλώσιμων, επιπλέον φέτος έχουμε αυξημένα παράβολα καθώς και μετακινήσεις σε εκτός έδρας αγώνες(τον Ιανουάριο παίζουμε αγωνιστικό διήμερο στην Ορεστιάδα ή στα Χανιά).

   Βασικός στόχος της ομάδας μας φέτος είναι η απευθείας παραμονή στην κατηγορία χωρίς μπαράζ. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να καταλάβουμε θέση μέσα στις 7 πρώτες ομάδες!

  Μονόδρομος για εμάς η αναζήτηση χορηγών και υποστηρικτών! Διαδικασία που θα συνεχιστεί και στη διάρκεια της αθλητικής περιόδου.

  Οι υπεύθυνοι του τμήματός μας αναζήτησαν στήριξη σε ιδιωτικές επιχειρήσεις που είναι επιτυχημένες, που έχουν ξεχωρίσει στους τομείς στους οποίους δραστηριοποιούνται.
  Στην συντριπτική πλειοψηφία ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας παρότι στις περισσότερες περιπτώσεις δεν είχαν επαφή με το αγαπημένο άθλημά μας!
  Η ανταπόκρισή τους είναι αυτή που μας έδωσε την δύναμη για το χτίσιμο της ομάδας μας σε υγιείς βάσεις. Τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ιδιαίτερα για την εμπιστοσύνη τους και καλούμε τους φίλους της ομάδας μας να στηρίξουν και αυτοί από την μεριά τους, αυτούς που μας στηρίζουν.
   Να πούμε ότι προφανώς ο μεγαλύτερος χορηγός κάθε ερασιτεχνικού σωματείου είναι οι ακαδημίες του και ταυτόχρονα αυτές είναι που δίνουν  νόημα σε κάθε προσπάθεια.

   Φέτος επανεμφανίζεται η γυναικεία μας ομάδα στα Πρωταθλήματα της ΕΦΟΕΠΑ καθώς και 2 ομάδες ανεξαρτήτων στο Πρωτάθλημα της ΠΟΦΕΠΑ!
   Στο αριστερό μέρος του blog μας είναι τα link των χορηγών και στο δεξί μέρος τα link των υποστηρικτών της ομάδας μας.


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2017-2018

  ΧΟΡΗΓΟΙ 

  Mavridis Lift(Ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε ανελκυστήρα)

  AlbaPV(Εξοπλισμός για φωτογραφικά είδη και βιντεοκάμερες)

   ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 

  ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑ ΝΙΚΑΙΑΣ

   Auto Service Koliarakis(Συνεργείο αυτοκινήτων στη Νίκαια)

   Παραδοσιακό Καφεκοπτείο Κατράκης(Τα πάντα γύρω από τον καφέ στην     Νίκαια)

  Πολύτροπη Αρμονία(Ιδιωτικός Εκπαιδευτικός Οργανισμός)

  Οινομπερδέματα (Μοντέρνο Οινομαγειρείο στο Γκάζι)

  gpsports.gr(table tennis sports club)



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου