Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ Α1! ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΝΙΚΗ Ο ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ! ΗΤΑΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ Ο ΑΡΗΣ!

    Πέρασαν 30 ολόκληρα χρόνια από την εποχή που ο Γ.Ν.Ο.ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ έπαιξε τελευταία φορά στην Α1 κατηγορία! Μιλάμε για τον ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ που έχει παρουσία στα Πρωταθλήματα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης από το 1973!!!

  Διανύουμε μία εποχή που το επίπεδο στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση έχει ανέβει κατακόρυφα και ταυτόχρονα οι οικονομικές συνθήκες είναι κατά πολύ δυσκολότερες! Πόσο μάλλον για μία ομάδα Α1 που δεν έχει τις πλάτες κάποιας ποδοσφαιρικής ΠΑΕ
  Αρχή του Συλλόγου μας είναι ότι η ομάδα μας πρέπει να στηρίζεται κατά βάση στις δικές της δυνάμεις.

   Περάσαμε μία δεκαετία κάνοντας Πρωταθλητισμό και ανεβήκαμε 4 κατηγορίες!

 Πέρσι οι Ντανιέλ Τσιόκας, Μιχαηλίδης Ηλίας και Βρεττάκος Σταύρος πέτυχαν την ιστορική άνοδο και σήμερα 23/9/2017 ήρθε η ώρα να δείξουμε τις δυνάμεις μας στην ανώτερη κατηγορία του αθλήματος απέναντι σε ομάδες με πολύχρονη και διαρκή παρουσία.

  Πρώτος αγώνας της ομάδας μας με τον Πρωταθλητή Ελλάδας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!

 Προφανώς δεν ήταν στους στόχους μας η νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά ήταν μία άριστη ευκαιρία για να κάνουμε ένα καλό ζέσταμα εν όψει του κρίσιμου αγώνα που ακολουθούσε.
  Χάσαμε 4-0 παρά την καλή εμφάνιση και σε ορισμένα σημεία δυσκολέψαμε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ..

  Στον αγώνα αυτό αγωνιστήκαμε με την σύνθεση που είχε η ομάδα τη χρονιά που ανεβήκαμε στην Α2 πριν μία τετραετία...

  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ -ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 4-0

Σγουρόπουλος Γιάννης - Βρεττάκος Σταύρος 3-0
Σταματούρος Γιώργος - Μιχαηλίδης Ηλίας 3-2
Ρηνιώτης Τάσος - Τσεντεκίδης Άνθιμος 3-0
Σγουρόπουλος - Μιχαηλίδης 3-1

  Το Πρωτάθλημα για μας θα μπορούσε να πει κανείς ξεκινούσε από τον αμέσως επόμενο αγώνα απέναντι στην πολύ δυνατή ομάδα της Φιλίας Ορεστιάδας.
   Παιχνίδι που έγινε παρουσία πολλών φίλων και υποστηρικτών της ομάδας, ήταν ακατάλληλο για καρδιακούς, κράτησε πάνω από 4 ώρες είχε διαρκείς εναλλαγές στο σκορ, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο χτύπημα στο μπαλάκι και είχε νικητή την ομάδα μας τον ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ που με το καλημέρα στην Α1 έκανε μία σπουδαία από κάθε μεριά νίκη!!!
    Πάμε να αναλύσουμε τον αγώνα με λεπτομέρειες αφού κερδίσαμε κιόλας...
 
Πρώτο παιχνίδι του αγώνα  Ντανιέλ Τσιόκας(Νο 9) - Μανουσώφ. Πλήρης η επικράτηση με 3-0 του αθλητή μας και τα σχόλια για ένα αθλητή του επιπέδου του Τσιόκα είναι περιττά!

   Δεύτερο παιχνίδι ο Βρεττάκος(Νο 34) με αντίπαλο τον Κανάση(Νο 19). Καλό παιχνίδι και από τους δύο και πραγματικά πρέπει ούτε ο Κανάσης να μην πιστεύει πως αυτό το παιχνίδι το κέρδισε 3-1!    Χρειάστηκε στο τέταρτο σετ να ανατρέψει μεγάλη διαφορά κόντρα στην ροή του αγώνα..

  Τρίτο παιχνίδι ο Μιχαηλίδης(Νο 26) απέναντι στον Καριοφυλλίδη(Νο 16).
Διαρκείς εναλλαγές στο σκορ με τελικό νικητή τον Καριοφυλλίδη οριακά με 3-2!

  Τέταρτο παιχνίδι ο Τσιόκας εύκολα επικράτησε με 3-1 του Κανάση

Πέμπτο παιχνίδι ο Μιχαηλίδης παρότι προηγήθηκε με 2-0 σετ του Μανουσώφ δεν άντεξε στο ανέβασμα της απόδοσης του αντιπάλου του και τελικά έχασε με 3-2 σετ γιά τρίτο ατομικό αγώνα σήμερα.

   Πίσω η ομάδα μας με 3-2 με σκορ που θα λέγαμε ότι δεν απέδιδε την εικόνα του ματς.
Έκτο παιχνίδι ο Βρεττάκος απέναντι στον Καριοφυλλίδη και η νίκη μοναδικό ζητούμενο για να μείνουμε στο παιχνίδι!
   Εξαιρετικός ο Βρεττάκος για μία ακόμη φορά, άντεξε στην πίεση και επικράτησε με σκορ 3-0!!!!! Ο αντίπαλός του αρκέστηκε να μαζεύει τις μεγάλες διαφορές προς το τέλος των σετ.
   Πλέον το παιχνίδι στο 3-3 και στο διπλό θα έβγαινε ο τελικός νικητής.

  Κάναμε σχετικά εύκολα το 1-0 με τους Τσιόκα και Μιχαηλίδη απέναντι σε Κανάση και Καριοφυλλίδη, βρεθήκαμε πίσω με 1-2(...), ισοφαρίσαμε εύκολα σε 2-2 και πήγαμε στο τελευταίο σετ όπου μέχρι το τέλος το προβάδισμα εναλλασσόταν με διαφορά όχι μεγαλύτερη από δύο πόντους!
   Αρκεί να πούμε ότι η Φιλία είχε τρία ματς μπολ στο κόντρα σετ και ο ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ δύο!
  Άντεξαν την πίεση του αγώνα οι αθλητές μας και πήραν το ροζ φύλλο αγώνος και μαζί την σπουδαία νίκη!!!
   Αρνητικός πρωταγωνιστής σε όλη την διάρκεια του διπλού ο διαιτητής του αγώνα που απλά σημείωνε το σκορ!!!  Σε κρίσιμους πόντους σε όλη την διάρκεια του διπλού αλλά ακόμα και όταν είχε ματς μπολ η Φιλία Ορεστιάδας δεν μπορούσε να δει το "έξω" σερβίς του Καριοφυλλίδη. Τα λάθη ήταν διαρκή και προφανή ακόμα και από την εξέδρα και παρότι υπήρχαν παράπονα και από τους αθλητές μας δεν έδειξε απολύτως τίποτα σε βάρος της ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ!!! Το αντίθετο  έγινε! Έδωσε "έξω" σε σερβίς του Τσιόκα!!!  Πραγματικά στο διπλό μπροστά σε τόσα διαιτητικά λάθη δόθηκε αγώνας από τους παίκτες μας να μην χάσουν τη συγκέντρωσή τους και σε αυτό βγήκαν νικητές! Είναι ένα ερώτημα όταν το σκορ είναι στο 3-3 και στο 2-2 σετ και χάνεις 11-10 στο κόντρα σετ και το σερβίς του αντιπάλου είναι προφανώς άκυρο τι κάνεις; Σταματάς το πόντο με κίνδυνο να χάσεις τον αγώνα επί τόπου ή συνεχίζεις τον πόντο γιατί έχεις καταλάβει ότι δεν θα βγάλεις άκρη; Εμείς πάντως επιλέξαμε το δεύτερο.

  Γ.Ν.Ο.ΝΙΚΑΙΑΣ "Ο ΑΡΗΣ" - ΦΙΛΙΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ 4-3
 Τσιόκα Ντανιέλ - Μανουσώφ 3-0 (11-7, 11-5, 11-9)
 Βρεττάκος Σταύρος - Κανάσης 1-3 (11-9, 10-12, 4-11, 9-11)
 Μιχαηλίδης Ηλίας - Καριοφυλλίδης 2-3 (6-11, 11-7, 11-9, 5-11, 8-11)
 Τσιόκα - Κανάσης 3-1 (11-4, 13-15, 11-9, 11-3)
 Μιχαηλίδης - Μανουσώφ 2-3 (11-6, 11-6, 6-11, 7-11, 7-11)
 Βρεττάκος - Καριοφυλλίδης 3-0 (11-6, 13-11, 12-10) Μπράβο ρε Σταύρο!!
 Τσιόκας, Μιχαηλίδης - Κανάσης Καριοφυλλίδης 3-2 (11-7, 13-15, 8-11, 11-6, 14-12)
 
   Ήθελε περισσότερο την νίκη ο ΑΡΗΣ και την "έκλεψε" από το φαβορί που ήταν η ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ!
  Συνεχίζουμε αύριο Κυριακή 24/9/2017 στις 10.00 στην Ελευσίνα, με ένα εξίσου δύσκολο και κρίσιμο παιχνίδι απέναντι στην πολύ δυνατή ομάδα του Ο.Α.ΧΑΝΙΩΝ με στόχο μία ακόμα νίκη.
  Μαζί μας και ο Γ.Γ του Συλλόγου Αντώνης Πιτίδης που αν και είναι έφορος στο Πόλο, έχει πωρωθεί με την ομάδα μας και είναι και γουρλής.
  Δεν θα κουραστούμε να ευχαριστούμε τους χορηγούς και υποστηρικτές της ομάδας μας γιατί αυτοί είναι που μας έδωσαν τη δυνατότητα να χτίσουμε αυτήν την ομάδα που μας κάνει περήφανους.
         Από την φώτο λείπει ο Πιτίδης τον οποίο καταγγέλουμε για bulling στην ομάδα μας αν χάσουμε αύριο. Κομμένα τα μεγάλα πριμ μας είπε αν χάσουμε από Χανιά...(χα, χα) ενώ ήταν εμφανώς δυσαρεστημένος από τον τρόπο που ήρθε η νίκη...(¨ήθελε να έρθει ευκολότερα).  Το λάβαρο στην φωτογραφία ήρθε από την αίθουσά μας .

  Ευχαριστούμε τους φίλους της ομάδας μας που πραγματικά βοήθησαν τους αθλητές μας στην προσπάθειά τους και κέρδισαν κατά κράτος για μία ακόμα φορά την μάχη της εξέδρας!
 Σας χρειαζόμαστε και αύριο!
   Περιττό να πούμε ότι παίκτες και φίλοι της ομάδας μας μετά τον αγώνα βροντοφώναξαν την κραυγή ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ που ακούγεται στους αγωνιστικούς χώρους μετά από μεγάλες επιτυχίες του τμήματός μας και η σημερινή νίκη μετά από την απουσία 30 χρόνων στην Α1 ήταν μία από αυτές!!!!
 
      Αντιγράφουμε από την ιστοσελίδα της ΕΦΟΕΠΑ
Μεγάλη «μάχη» έγινε ανάμεσα σε δύο ομάδες, που θα παλέψουν για την αποφυγή των μπαράζ παραμονής. Γύρω στις 3,5 ώρες κράτησε ο αγώνας του Άρη Νικαίας με τη Φιλία Ορεστιάδας και βρήκε νικητή τον πρώτο με 4-3. Ο πρώην πρωταθλητής Ελλάδας του απλού ανδρών Ντανιέλ Τσιόκας σημείωσε δύο θετικά αποτελέσματα (3-0 σετ τον Μανουσώφ και 3-1 τον Κανάση), ενώ ήταν και στο καθοριστικό διπλό, όπου μαζί με τον Ηλία Μιχαηλίδη λύγισαν με 3-2 (και 14-12 το 5ο σετ) τους Γιώργο Κανάση/Ανέστη Καριοφυλλίδη. Άλλη μία νίκη για τον επανακάμψαντα στην Α1, Άρη, πέτυχε ο Σταύρος Βρεττάκος (3-0 τον Καριοφυλλίδη). Στην ομάδα της Ορεστιάδας οι αθλητές της κατάφεραν από μία νίκη. Ο Στέφανος Μανουσώφ και ο Καριοφυλλίδης επί του Μιχαηλίδη (3-2 σετ), ο Κανάσης επί του Βρεττάκου (3-1).
 
    ΚΥΡΙΑΚΗ 24/9/2017
Δύσκολος και κρίσιμος ήταν και ο σημερινός αγώνας της ομάδας μας με τα ΧΑΝΙΑ τα οποία ήταν ενισχυμένα στο τρίτο τους παίκτη σε σχέση με την περσινή ομάδα που κερδίσαμε στα μπαράζ. Πλέον στην θέση του Πενταράκη παίζει ο Γεωργαντάς.
  Χάσαμε τον αγώνα με 2-4 με τις δύο νίκες να τις σημειώνει εύκολα ο Τσιόκας. Καλή και η προσπάθεια μέχρι ενός σημείου και του Μιχαηλίδη στον αγώνα του με τον Μουτσάκη όπου προηγήθηκε με 2-0 αλλά στην συνέχεια έχασε με 2-3!!
  Η ομάδα μας παραμένει μέσα στους στόχους της και ήταν πολύ σημαντική η εμπειρία αυτού του διημέρου για την συνέχεια.
  ΠΑΜΕ ΡΕ ΟΜΑΔΑ!!!!

1 σχόλιο:

  1. Εγώ το έχω πει και ξαναπεί. Τεράστιος ο σεβασμός μου στον Ντανιέλ και η αξία του δεδομένη, αλλά όταν χρειάζεται ο Βρεττάκος-Ψυχάρα ειναι αυτός που πρεπει. Έκανε το 3-3 όταν η ρακέτα έκαιγε! Και μάλιστα με 3-0 σετ. Κάθε άλλο σχόλιο περιττό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή