Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Ο Γ.Ν.Ο. ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΤΗΝ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΚΑΘΑΡΕΣ ΝΙΚΕΣ ΜΕ ΣΚΟΡ 4-1 ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ ΚΑΙ Ο.Α.ΧΑΝΙΩΝ. ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΒΡΕΤΤΑΚΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΕΤΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΜΑΛΙΝΑΚΗ ΕΔΩΣΑΝ ΤΙΣ ΧΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΒΟΛΕΣ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ. ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ Ο ΤΣΙΟΚΑ!

   
Ιστορική μέρα για το τμήμα Επιτραπέζιας   Aντισφαίρισης του Γ.Ν.Ο.ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ η σημερινή(1/4/2017) και όσα  γράψουμε στο άρθρο αυτό καμία σχέση δεν έχουν με το Πρωταπριλιάτικο έθιμο!
  Οι αθλητές μας Βρεττάκος Σταύρος, Μιχαηλίδης Ηλίας και Ντανιέλ Τσιόκας συνέδεσαν το όνομά τους με την επαναφορά της ομάδας μας στα σαλόνια της Α1 κατηγορίας μετά από αρκετές δεκαετίες!(Πριν 31 χρόνια περίπου η ομάδα μας είχε αγωνιστεί τελευταία φορά στην Α1)
   Μέρα που είναι ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
 Πέρσι τέτοια περίπου εποχή η ομάδα μας έχασε τελείως οριακά την άνοδο στην Α1 στα μπαράζ ανόδου.
  Άδικο για την ομάδα μας που έδειξε από πέρσι ότι της άξιζε μία θέση στην ανώτερη κατηγορία!
  Μετά από διάφορες σκέψεις και σενάρια αποφασίστηκε το αυτονόητο. Με σταθερές αξίες τους Μιχαηλίδη Ηλία και Βρεττάκο Σταύρο που είναι αθλητές από τα σπλάχνα του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ και με μία προσθήκη ενός έμπειρου παίκτη θα μπορούσαμε να πετύχουμε τον στόχο μας.
 Παρά το ότι ήταν μία εξαιρετικά δύσκολη εποχή λόγω εσωτερικών προβλημάτων έγινε κρούση στον Ντανιέλ Τσιόκα ο οποίος έδειξε άμεσα το ενδιαφέρον του στην πρόσκλησή μας και στην συνέχεια εντάχτηκε στην δύναμη της ομάδας μας.

Καθοριστική η σταθερή στήριξη της διοίκησης στις επιλογές μας.

   Ο ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ στο Πρωτάθλημα της Α2 βγήκε δεύτερος πίσω από τον Παναθηναικό με μόνο μία ήττα διαφορά.
  Ιδιαίτερα αξιόμαχες και οι τέσσερις ομάδες που συμμετείχαν στα μπαράζ στα οποία συμμετέχουμε για τρίτη συνεχόμενη φορά!(του νοικοκύρη...)
  Φαβορί η ομάδα μας για την άνοδο στην Α1, αλλά τα φαβορί αποδεικνύουν την αξία τους στο γήπεδο και όχι στις ranking list. Επίσης πέρα από λόγους στρατηγικής, αποφασίστηκε πως στην άνοδο θέλουμε την μερίδα του λέοντος να μας την φέρουν οι σημαίες της ομάδας μας που φυσικά δεν είναι άλλοι από τους Βρεττάκο Σταύρο και Μιχαηλίδη Ηλία και για αυτό το λόγο μπήκαν στις θέσεις ένα και δύο στη δήλωση με την οποία τοποθετήθηκαν στον αγώνα , οπότε τρίτος θα έμπαινε ο Τσιόκας. Και μας δικαίωσαν.
   Πρώτος αγώνας μετά από την κλήρωση ήταν με την ομάδα του ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ που κατέλαβε την όγδοη θέση στο Πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας.
  Τελειωτικό χτύπημα σε αυτό το παιχνίδι η σπουδαία νίκη του Βρεττάκου απέναντι στον φορμαρισμένο Πετρή με 3-2. Το άγχος που δικαιολογημένα είχαν οι αθλητές μας σε αυτό το παιχνίδι μεταφέρεται πλέον στις άλλες ομάδες.

   Γ.Ν.Ο. ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 4-1
   Βρεττάκος - Νικόπουλος 3-0(11-0, 11-5, 12-10)
  Τσιόκας - Πετρής 3-0(11-5, 11-7, 12-10)
  Μιχαηλίδης - Τσαρσιταλίδης 1-3(11-7, 7-11, 7-11, 10-12)
  Βρεττάκος - Πετρής 3-2(9-11, 11-8, 11-9, 6-11, 11-5)
  Μιχαηλίδης - Νικόπουλος 3-1 (8-11, 11-1, 11-5, 11-4)

Την ίδια ώρα η Αθηνά Μαγκουφάνα στο άλλο παιχνίδι κέρδισε τα Χανιά με 4-3!

    Επόμενος αγώνας και φυσικά εξίσου καθοριστικός με αντίπαλο τα Χανιά που κατέλαβαν την ένατη θέση στην Α1.
  Τελειωτικό χτύπημα από την ομάδα μας η σπουδαία νίκη του Μιχαηλίδη επί του Μαλινάκη με το εμφατικό 3-0!
 Τα χέρια των αθλητών μας έχουν πλέον λυθεί και η σπουδαία νίκη ήταν απλά θέμα χρόνου...
 
      Γ.Ν.Ο. ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - Ο.Α.ΧΑΝΙΩΝ 4-1
   Βρεττάκος - Πενταράκης 3-0(11-8, 11-8, 11-5)
  Τσιόκας - Μουτσάκης 3-0(11-7, 11-4, 11-7)
 Μιχαηλίδης - Μαλινάκης 3-0(11-5, 11-4, 11-8)!!!
  Βρεττάκος - Μουτσάκης 0-3(5-11, 2-11, 6-11)
 Μιχαηλίδης - Πενταράκης 3-0 (11-3, 11-5, 11-4)

   Και ενώ το άλλο παιχνίδι Βούλα - Αθηνά ήταν σε εξέλιξη, επί της ουσίας ήταν την στιγμή εκείνη σχεδόν βέβαιη η ιστορική άνοδος της ομάδας στην Α1 κατηγορία!!!
   Πανηγυρισμοί από αθλητές, εφόρους και μέλη της διοίκησης του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ(μαζί μας και σε αυτούς τους αγώνες ο Γ.Γ. του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ, Αντώνης Πιτίδης).
   Αυτονόητο πως δεν λάβαμε υπόψιν τις υποδείξεις του υπεύθυνου αγώνων και βροντοφώναξαν πρώτα οι αθλητές μας ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
   Εξήντα (60) και πλέον νεαροί αθλητές των ακαδημιών μας, οι γονείς τους, ανεξάρτητοι και βετεράνοι αθλητές του συλλόγου αλλά και πολλοί φίλοι και υποστηρικτές της ομάδας μας,  δε σταμάτησαν ούτε σε ένα πόντο να ενθαρρύνουν και να ενισχύουν τις προσπάθειές των αθλητών μας κερδίζοντας σαρωτικά την μάχη της εξέδρας και έκαναν πολλούς να απορούν...
   Ε δε γινόταν να μην συμμετέχουν και αυτοί στην κραυγή που είναι έθιμο στις μεγάλες επιτυχίες της ομάδας μας!!! Παρά τις εκ νέου συστάσεις του υπεύθυνου των αγώνων ο οποίος προσπάθησε φιλότιμα να μας σταματήσει εννοείται πως δεν δώσαμε  σημασία και πάνω από εξήντα υποστηρικτές ξεσήκωσαν το Σ.Ε.Φ. με το ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!
 ξεσπώντας στην συνέχεια σε παρατεταμένα χειροκροτήματα!
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ! Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ!
   
     Αφού τέλειωσαν όλα αυτά τα πανηγυρικά κάτσαμε να δούμε και την εξέλιξη του άλλου αγώνα ο οποίος έληξε με νίκη της Βούλας επί της Αθηνάς με σκορ 4-3!
  Αυτό ταυτόχρονα σήμαινε και την μαθηματική άνοδο του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ στην Α1 κατηγορία!
 Όσο για τις άλλες τρεις ομάδες, χαμός!!!
     Δεν έχει ξεκαθαρίσει απολύτως τίποτα! Και οι τρεις ομάδες έχουν πιθανότητες επιτυχίας!
  Υπάρχουν σενάρια ακόμα και τριπλής ισοβαθμίας ή σενάρια που θα πάρουν τα φύλλα αγώνος για να μετράνε ακόμα και τα σετ για να μην πω τους πόντους!
   Αυτά αφορούν άλλους όμως! Εμείς θα παίξουμε αύριο πρωί με την ΑΘΗΝΑ ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑ το τελευταίο παιχνίδι της σειράς με στόχο να πάρουμε μία ακόμα νίκη και να κλείσουμε αυτό το διήμερο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

  Εντυπωσιακό πως από τον Σεπτέμβρη έχουν γίνει τόσα πολλά και καλά που αφορούν το τμήμα μας!
   Μία γροθιά το τμήμα μας και είμαστε υπερήφανοι για αυτό!
Στη πορεία της ομάδας μας συνέβαλαν έμπρακτα και οι χορηγοί μας τα εκπαιδευτήρια ΠΟΛΥΤΡΟΠΗ ΑΡΜΟΝΙΑ και η εταιρία GP SPORTS.

 
   ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΑΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΕΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ.

 Από την ιστοσελίδα της ΕΦΟΕΠΑ αντιγράφουμε όσα αφορούν την ομάδα μας

     

Ο Άρης Νικαίας επιστρέφει στην Α1 ανδρών ύστερα από τρεις δεκαετίες!

Η επιστροφή του Άρη Νικαίας στην Α1 εθνική κατηγορία ανδρών ύστερα από τρεις δεκαετίες ήταν η σημαντικότερη είδηση από την πρώτη μέρα των μπαράζ στην ομοσπονδιακή αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Το ιστορικό σωματείο πέτυχε δύο νίκες στον ενιαίο όμιλο και ακόμα κι αν χάσει την Κυριακή με το πιο βαρύ σκορ από την Αθηνά και προκύψει τριπλή ισοβαθμία με την ίδια ομάδα και τον Άρη Βούλας εξασφαλίζει την προαγωγή στην κορυφαία κατηγορία.

Στα μπαράζ των δύο μεγαλύτερων διασυλλογικών κατηγοριών των ανδρών ο Άρης συνάντησε σήμερα τις ομάδες, που προέρχονταν από την Α1, τον Άρη Βούλας και τα Χανιά κι έδειξε ανώτερος. Αύριο συναντά την Αθηνά Μαγκουφάνας, αλλά ήδη έχει καταφέρει ό,τι δεν κατάφερε σε άλλες παρόμοιες προσπάθειες τα τελευταία χρόνια. Να σημειωθεί ότι η ομάδα της Νίκαιας είχε ανέβει στην 1η κατηγορία το 1984 ως πρωταθλήτρια της τότε Β’ Εθνικής (με Ευθύμη Αμερικάνο, Κώστα Νικόπουλο, Γιώργο Γεωργίου, Χαράλαμπο Μιχαηλίδη και Νίκο Τσελέντη) και υπήρξε δυνατή μέχρι και το 1987 πριν αρχίσει η κάμψη της και πέσει κατηγορίες. Η 2η θέση για την Α1 κρίνεται την Κυριακή. Πιο πιθανό δείχνει ότι θα την πάρει ένας από τις Αθηνά και Άρη Βούλας, όμως διατηρεί ελπίδες και ο Ο.Α. Χανίων παρά τις δύο ήττες, που τον έχουν φέρει κοντά στον υποβιβασμό.
   . Στα αξιοσημείωτα και ότι παρακολούθησαν πολλοί φίλαθλοι τους αγώνες και δημιούργησαν όμορφη ατμόσφαιρα με τις ενθουσιώδεις εκδηλώσεις τους για τις ομάδες που υποστήριζαν. 
    
Η εξαιρετική τριάδα του Άρη Νικαίας. Από αριστερά Βρεττάκος, Τσιόκας και Μιχαηλίδης (φωτό από τον ιστότοπο του σωματείου)
   
  Ο φίλος Νίκος Λάκατας μέσα από την σελίδα του στο  sportsland έγραψε
Το κυνηγούσε χρόνια, αλλά επιτέλους τα κατάφερε! Ο Αρης Νικαίας από χθες βρίσκεται στα σαλόνια της Α1 Ανδρών, καθώς μέσα από τα μπαράζ πήρε το εισιτήριο για την κορυφαία κατηγορία. Ηλίας Μιχαηλίδης, Σταύρος Βρεττάκος και ο πολύπειρος Ντάνιελ Τσιόκα βρέθηκαν σε εκπληκτική μέρα και τα χαμόγελα όλων στον σύλλογο ήταν διάπλατα.

Sportsland - www.sportsland.gr  

2 σχόλια:

  1. Συγκλονισμένος και χαρούμενος από την εκπληκτική απόδοση των τιμημένων πλέον παικτών μας, μαζί με όλους και εγώ βροντοφώναξα.... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.

    Το βραβείο που παίρνουν οι αθλητές του συλλόγου, είναι αποτέλεσμα εξαιρετικής προσπάθειας, υπομονής, επιμονής αλλά κυρίως είανια αποτέλεσμα της ακεραιότητας του χαρακτήρα τους και του πάθους τους για το καταπληκτικό αυτό άθλημα.....αλλά και της εξαιρετικής υποστήριξης που είχαν από την διοίκηση της ομάδας και των εξαιρετικών οικογενειών από τις οποίες προέρχονται....

    Μπράβο παλληκάρια μας.... και σε ανώτερα ... πάντα με αυτό το ήθος και την αγωνιστικότητά σας....

    Πιστεύω πως μαζί με τους παράγοντες που προαναφέρθηκαν συνέβαλαν με τον δικό τους τρόπο όλοι οι μικροί και μεγάλοι αθλητές του συλλόγου που αγάπησαν με όλη τους την καρδιά....

    Ετσι λοιπόν.....
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΗΗΗΗΗΗΗΣΣΣΣΣΣΣΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστούμε πολύ! Η καλή σου κουβέντα είναι θησαυρός για εμάς!

      Διαγραφή