Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ!

   Πλησιάζει η μέρα που η ομάδα μας θα αγωνιστεί στα μπαράζ ανόδου για την άνοδό της στην Α1 κατηγορία ανδρών(1/4/2017, 2/4/2017) και ήδη είναι γνωστές οι τέσσερις ομάδες που θα διεκδικήσουν τις δύο θέσεις που εξασφαλίζουν την συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας. Εκτός του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ που πήρε την δεύτερη θέση στην Α2 πίσω από τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, είναι η ΑΘΗΝΑ ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑΣ από την Πεύκη που πήρε την τρίτη θέση στην Α2, ο ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ που κατάλαβε την όγδοη θέση στην Α1 και ο Ο.Α.ΧΑΝΙΩΝ που πήρε την ένατη θέση στην Α1.
  Στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας βρίσκεται η ομάδα μας και υπάρχει αισιοδοξία πως φέτος θα τα καταφέρουμε.(Να θυμίσουμε ότι η ομάδα μας παίζει τέσσερα χρόνια στην Α2 και φέτος είναι η τρίτη συνεχόμενη φορά που φτάνουμε στα μπαράζ)
   Τα  ωράρια είναι στις 13.00 το Σάββατο με ΑΘΗΝΑ ή ΒΟΥΛΑ και στις 16.00 με ΧΑΝΙΑ. Την Κυριακή στις 10.00 με ΒΟΥΛΑ ή ΑΘΗΝΑ. Όλοι οι αγώνες γίνονται στο Σ.Ε.Φ.
  Το τμήμα μας καλεί τους αθλητές του μικρούς και μεγάλους, τους φίλους της ομάδας μας να βρεθούν στο ΣΕΦ, να υποστηρίξουν την προσπάθεια των αθλητών μας και να κερδίσουν την μάχη της εξέδρας.
  Οι Βρεττάκος Σταύρος, Μιχαηλίδης Ηλίας και Ντανιέλ Τσιόκας υπόσχονται να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και να γράψουν ιστορία!!!
  Μαζί μας, χορηγοί στην προσπάθειά μας, είναι τα εκπαιδευτήρια ΠΟΛΥΤΡΟΠΗ ΑΡΜΟΝΙΑ και η GP SPORTS
  ΓΙΝΕ ΑΡΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤ ΑΡΗΣ!!!
   Ήδη είναι αρκετά εμπλουτισμένο και το φωτογραφικό υλικό του blog μας και αναμένονται και νέες προσθήκες τις επόμενες μέρες.
   

1 σχόλιο: