Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΧΑΝ ΝΙΚΑΙΑΣ Ο ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ

  Φυσικά και ανταποκρίθηκε ο ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ στη πρόσκληση της Χ.Α.Ν. ΝΙΚΑΙΑΣ για τουρνουά μαθητών Γυμνασίου που θα διοργάνωνε στην έδρα της και κατέβασε τους Πιτσικάλη Δημήτρη, Βελετζέλο Δημήτρη, Βακιρτζιάν Αντώνη και Παναγιωταράκη Μανώλη.
  Στο πολύ φιλόξενο χώρο της Χ.Α.Ν. ΝΙΚΑΙΑΣ οι αθλητές μας έδωσαν τρεις αγώνες με αντίπαλες την Χ.Α.Ν. ΝΙΚΑΙΑΣ, την εφηβική ομάδα της Χ.Α.Ν. ΝΙΚΑΙΑΣ(εκτός συναγωνισμού) και τον Άτλαντα ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ. Και οι τρεις αγώνες είχαν νικηφόρο αποτέλεσμα για την ομάδα μας με σκορ 5-1, 5-2 και 5-0 αντίστοιχα με αποτέλεσμα οι αθλητές μας να πάρουν την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο.
  Το αποτέλεσμα αυτό ήταν μία μικρή υπέρβαση για τους νεαρούς αθλητές μας γιατί στη σύνθεση της ομάδας μας οι δύο αθλητές κάνουν προπόνηση μόνο δύο μήνες και η απόδοσή τους ήταν αναπάντεχα πάρα πολύ καλή!!!
   Σήμερα 19/3/2017 πήραν τα μετάλλια τους καθώς σήκωσαν και το κύπελλο το οποίο θα βρίσκεται από αύριο στον αθλητικό χώρο του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ.
  Στο αγώνισμα του ατομικού τρεις αθλητές μας αποκλείστηκαν στα προημιτελικά κάνοντας καλές εμφανίσεις.
  Εξαιρετική η πρωτοβουλία της Χ.Α.Ν. ΝΙΚΑΙΑΣ και την ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκληση.
  Να θυμηθούμε ότι πέρασε μία δεκαετία από την τελευταία φορά που είχαμε ξαναπαίξει στην έδρα τους, με ομάδα παμπαίδων από όσο θυμόμαστε.
   Μπράβο στα παιδιά όλων των ομάδων που συμμετείχαν και στην Χ.Α.Ν. ΝΙΚΑΙΑΣ για την πρωτοβουλία της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου