Κυριακή 2 Απριλίου 2017

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΑΝΟΔΟΣ ΜΕ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΙΓΟΤΑΝ ΓΙΑ ΝΙΚΗ. ΞΑΝΑΡΧΟΜΑΣΤΕ!!!

  Πανηγυρικό χαρακτήρα ήθελε να δώσει η ομάδα μας στον τελευταίο αγώνα της στα μπαράζ.
 Χωρίς κανένα άγχος αφού η υπόθεση της ανόδου είχε κριθεί ήδη από χτες υπέρ του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ, η ομάδα μας αντιμετώπισε σήμερα(2/4) την πολύ αξιόμαχη ομάδα της ΑΘΗΝΑΣ ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑΣ η οποία  καιγόταν για την νίκη στον αγώνα αυτό αφού με δύο νίκες θα ανέβαινε και αυτή στην Α1 κατηγορία.
   Με εξαιρετική διάθεση να μπουν και να ευχαριστηθούν το παιχνίδι οι αθλητές μας, απαλλαγμένοι από σκοπιμότητες και βαθμολογικό άγχος απέδωσαν εξαιρετικό παιχνίδι και ισοπέδωσαν την αντίπαλη ομάδα χάνοντας μόλις ένα σετ!
  Ξεχώρισαν στον αγώνα αυτό οι νίκες του Μιχαηλίδη επί του Ταντσούρα και του Βρεττάκου επί του Κανναβού.
   Για τον Ντανιέλ Τσιόκα δε γράφουμε κάτι γιατί η είδηση θα ήταν να δυσκολευόταν... Έδωσε στην ομάδα την αυτοπεποίθηση που είχε ανάγκη και έδωσε χώρο στους νεαρούς αθλητές μας να μπουν μπροστά και να φέρουν την άνοδο μπαίνοντας τρίτος παίκτης  και σε αυτή την δήλωση.

   Με την νίκη αυτή η ομάδα μας κατά κοινή ομολογία πανάξια κατέκτησε την πρώτη θέση και την άνοδο στην Α1 ενώ την δεύτερη θέση την πήρε σε τριπλή ισοβαθμία με μία μόλις νίκη ο Ο.Α.ΧΑΝΙΩΝ πάνω στο νήμα κερδίζοντας τον ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ με 4-2! (αν πήγαινε 4-3 θα ψάχνανε φύλλα αγώνος για να μετρήσουν την διαφορά στα σετ!)
   Πάρα πολλοί οι φίλοι της ομάδας μας που παρακολούθησαν την προσπάθεια των αθλητών μας, και σήμερα αθλητές και φίλοι της ομάδας με μία φωνή βροντοφώναξαν ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!

       Γ.Ν.Ο. ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΑΘΗΝΑ ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑ 4-0!
  Βρεττάκος - Σανίδας 3-0
 Τσιόκας - Κανναβός 3-0
 Μιχαηλίδης - Ταντσούρας 3-0
 Βρεττάκος - Κανναβός 3-1

     Η ομάδα του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ που θα αγωνιστεί στην Α1 εννοείται πως θα χτιστεί με σταθερές τους Μιχαηλίδη Ηλία και Βρεττάκο Σταύρο.
  Δεδομένη και η επανεμφάνιση της Γυναικείας Ομάδας στα Πρωταθλήματα της ΕΦΟΕΠΑ καθώς πλέον ανοίγει και η συζήτηση για την συγκρότηση ομάδων ανεξαρτήτων στα Πρωταθλήματα της ΠΟΦΕΠΑ!
 Ξαναρχόμαστε...!!!!!!!!

    
Η ιστοσελίδα της ΕΦΟΕΠΑ έγραψε για τους σημερινούς αγώνες της ομάδας μας.
 Στα μπαράζ για την Α1 και την Α2 των ανδρών ο Άρης κατέβαλλε σήμερα και την Αθηνά Μαγκουφάνας και πήρε πανηγυρικά την πρωτιά. Το κατάφερε με τους Ντανιέλ Τσιόκα, Ηλία Μιχαηλίδη και Σταύρο Βρεττάκο και επανέρχεται στην κορυφαία κατηγορία ύστερα από 29 χρόνια. Τα Χανιά δεν επηρεάστηκαν από τις δύο ήττες του Σαββάτου, πέτυχαν την πολυπόθητη νίκη επί του Άρη Βούλας με 4-2 κι επωφελήθηκαν σε τριπλή ισοβαθμία. Βρέθηκαν μαζί στους 4 πόντους Χανιά, Άρης και Αθηνά, μέτρησαν τα αποτελέσματα από τα μεταξύ τους παιχνίδια και η ομάδα της Κρήτης πήρε τη 2η θέση με συντελεστή +1 (7 επί μέρους ματς υπέρ και 6 κατά). Η Αθηνά ήταν στο 7-7 και κατετάγη 3η, ενώ ο Άρης Βούλας έμεινε 4ος με συντελεστή -1 (6-7) και υποβιβάστηκε στην Α2.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου