Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΠΟΛΥΕΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ

  Αυτονόητη η ικανοποίηση στο τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του Άρη Νίκαιας μετά την πανηγυρική άνοδο στην Α1 κατηγορία Ανδρών.

 Στον αθλητισμό όπως είναι γνωστό οι προσπάθειες είναι πολυετείς και οι χαρές είναι μόνο στιγμές που όμως μπορεί να είναι πολύ έντονες. Ευτυχώς οι αθλητές μας δεν σταματάνε να μας χαρίζουν τέτοιες στιγμές.
  Δικαίωση πολυετών προσπαθειών και επιλογών. Δεν ήταν λίγες οι φορές που παίκτες της ομάδας μας είχαν προτάσεις για να παίξουν σε ανώτερες κατηγορίες από αυτές που αγωνίζονταν και η πρόκληση κάθε φορά ήταν μεγάλη.
    Κάθε τέτοια σκέψη όμως,σε δεύτερο χρόνο απορριπτόταν  από τους ίδιους τους παίκτες μας με το επιχείρημα πως θα μπορούσαν να κάνουν το παραπάνω βήμα με την ομάδα τους ακόμα και αν αυτό θα τους κόστιζε σε χρόνο.
   Πολλές ήταν οι φορές που μιλούσαν σαν ΟΠΑΔΟΙ της ομάδας και όχι σαν παίκτες!!! Και αυτό ήταν αρκετό να δυναμώνει την πίστη μας πως αυτό που φαίνεται δύσκολο τώρα θα είναι εφικτό σε σύντομο χρονικό διάστημα.
  Με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους οι παίκτες μας έλεγαν κουβέντες που οι υπεύθυνοι της ομάδας θεωρούσαμε υπερβολικές αλλά τελικά αυτοί δικαιωνόντουσαν!
   Κανένας δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, δυσκολίες βρήκαμε πάρα πολλές.
  Εξαιρετικά μεγάλη η βοήθεια από την διοίκηση που στήριξε τις επιλογές μας, από τον Δήμο Νίκαιας - Ρέντη που είναι έμπρακτα στο πλευρό της ομάδας και από τους χορηγούς της ομάδας.
   Για την ιστορία να θυμιθούμε τις κατηγορίες στις οποίες έπαιξε ο ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ την τελευταία δεκαετία.
  Την σεζόν 2007-2008  αγωνίστηκε στο τοπικό Πρωτάθλημα της Β Αττικής και ανέβηκε στο τοπικό της Α Αττικής Ανδρών
 Την σεζόν 2008-2009 έκανε μία ακόμα άνοδο στην Β Εθνική Αττικής!
  Την σεζόν 2009-2010 έφτασε στα μπαράζ ανόδου για την Α2 κατηγορία όπου δεν κατάφερε την άνοδό της.
    Την σεζόν 2010-2011 πήρε την 4η θέση στο Πρωτάθλημα της Β Εθνικής.
   Το ίδιο και την σεζόν 2011-2012 σεζόν που συνοδεύτηκε με την καθοριστική επιστροφή του Σταύρου Βρεττάκου στην ομάδα στην οποία είχε πάντα το δελτίο του.
   Την σεζόν 2012-2013 ο ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ανακηρύχτηκε Πρωταθλητής στην Β Εθνική  Αττικής και σε αγώνες μπαράζ πέτυχε χωρίς ήττα την άνοδό του στην Α2 κατηγορία!!
   Την σεζόν 2013-2014 η ομάδα μας πήρε την 6η θέση στην Α2 κατηγορία.
   Την σεζόν 2014-2015 η ομάδα μας κατέλαβε την τρίτη θέση στην Α2 και βγήκε τρίτη στα μπαράζ ανόδου
  Την σεζόν 2015-2016 πήραμε την 2η θέση στην Α2 και από σερί ατυχιών δεν ανεβήκαμε στην Α1.
   Ό,τι δεν καταφέραμε στις δύο προηγούμενες σεζόν το καταφέραμε πανηγυρικά φέτος που η ομάδα μας πήρε την δεύτερη θέση στην Α2 και την πρώτη θέση στα μπαράζ ανόδου!
   Η φετινή χρονιά ήταν χρονιά πολύ σημαντικών εξελίξεων αφού στην ομάδα μας αγωνίστηκε ο Ντανιέλ Τσιόκας που μεταξύ πολλών άλλων έχει 3 συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες φορώντας το Εθνόσημο της Εθνικής Ελλάδος και φυσικά γιατί η διοίκηση ανέθεσε στους νεαρούς αθλητές μας Μιχαηλίδη Ηλία και Βρεττάκο Σταύρο, που πλέον έχουν ταυτίσει το όνομά τους με την ομάδα του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ, την αναγέννηση των ακαδημιών μας.
  Πρωτόγνωρο το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στις ακαδημίες και η συμβολή τους στην θετική πορεία της ομάδας καθοριστική.
   Συγκλονιστική η παρουσία τους στα μπαράζ, έδωσε φτερά στους αθλητές μας να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό!
    Την Πέμπτη 6/4 στο εστιατόριο  Ημεροβίγλι στον Πειραιά η διοίκηση έκανε το τραπέζι στην ομάδα, στους εφόρους και στις οικογένειές τους εν μέσω πανηγυρικού κλίματος!


  Στις ακαδημίες ήδη οι πρώτες επιτυχίες ήρθαν από την παιδική μας ομάδα που πρώτευσε στο Πρωτάθλημα της Χ.Α.Ν. ΝΙΚΑΙΑΣ!!!  Τους ευχαριστούμε πολύ. Όλοι όσοι είναι αυτή την στιγμή στις ακαδημίες μας έχουν μία ευχάριστη κουβέντα να πουν για τον ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ. Η καλή  κουβέντα τους είναι για μας ο μεγαλύτερος θησαυρός.

    Ήδη ξεκίνησαν οι συζητήσεις για την επόμενη μέρα της Ανδρικής ομάδας και τους στόχους της στην Α1 Ανδρών. Δεδομένη και η επανεμφάνιση της Γυναικείας μας ομάδας όπως και ομάδων Ανεξαρτήτων και Βετεράνων στα Πρωταθλήματα της ΠΟΦΕΠΑ.

     Σε λίγες μέρες θα αναρτηθούν και βίντεο και φωτογραφίες από τους αγώνες μπαράζ του διημέρου.
   Μείνετε συντονισμένοι για νεότερες εξελίξεις του τμήματος.
 

 
  

1 σχόλιο:

  1. Ναι έτσι είναι....
    Το κλίμα καλό, η διάθεση στα ύψη, η αδρεναλίνη κατακόρυφη.....
    Ευχή όλων τα καλύτερα και γιατί όχι και η πρωτιά στην Α1
    Μπράβο στους αθλητές και την διοίκηση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή