Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

ΚΑΛΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ, ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΞΑΔΑ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ Ο ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, ΟΛΑ ΣΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΔΙΠΛΟ!

   Τεστ ετοιμότητας για τους νεαρούς αθλητές μας εν όψι μπαράζ ανόδου  στην Α1 κατηγορία(1η Απριλίου).
  Στο πολύ υψηλό επίπεδο της τελικής φάσης του Π.Π. ΑΝΔΡΩΝ οι Μιχαηλίδης και Βρεττάκος πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις απέναντι σε πολύ δυνατούς αντιπάλους.
  Στον όμιλο ο Βρεττάκος αντιμετώπισε τον Παπαδημητρίου και τον Κορδούτη Δημήτρη, αγώνες στους οποίους έχασε με 3-1 και 3-2 αντίστοιχα παίζοντας πολύ καλό παιχνίδι.
  Στον όμιλό του ο Μιχαηλίδης έχασε από τον Κ. Κωνσταντινόπουλο με 3-1 και πήρε άνευ αγώνα το παιχνίδι απέναντι στον Μάριο Ελέζογλου ο οποίος δεν είχε μαζί του έγκυρο δελτίο!
  Στην κλήρωση που ακολούθησε τους ομίλους ο Μιχαηλίδης πέρασε bye τον επόμενο γύρο με αποτέλεσμα να μπει στην 16άδα που ήταν και ο βασικός αγωνιστικός του στόχος σήμερα.
 Στους 16 συνάντησε το υψηλό εμπόδιο του Κ. Λαγογιάννη. Στα δύο πρώτα σετ ο Ηλίας ήταν άκρως ανταγωνιστικός, πίεσε ασφυκτικά τον Λάγο, πήρε το πρώτο σετ(11-9) έχασε οριακά το δεύτερο(10-12) αλλά στην συνέχεια δεν μπορούσε να κρατήσει σε διάρκεια το ρυθμό του αγώνα και έχασε φυσιολογικά με 3-1 σετ.
  Η ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας έγραψε για το παιχνίδι αυτό  Αξιόμαχος και ο Ηλίας Μιχαηλίδης του Άρη Νικαίας εναντίον του πρωταθλητή Ελλάδας του 2001 Κώστα Λαγογιάννη. Πήρε το 1ο σετ κι έχασε στην παράταση το 2ο.
   Στο διπλό είχε δηλωθεί ο Μιχαηλίδης με συμπαίκτη τον Μάκρα και ο Βρεττάκος με συμπαίκτη τον Ελέζογλου.
 Έχω την εντύπωση πως όσο αφορά τα διπλά στράβωσε από την αρχή το πράγμα και έτσι έφτασε μέχρι το τέλος... Κακές συνεννοήσεις και δελτία που ακόμα έρχονται στέρησαν την δυνατότητα από τους αθλητές μας να αγωνιστούν. Φυσικά δεν τρέχει τίποτα για μας μιας και δεν υπήρχε κάποια ιδιαίτερη κρισιμότητα σε αυτούς τους αγώνες.
  Ικανοποίηση από το αγωνιστικό επίπεδο της ομάδας που δείχνει ότι έχει θέση στα 10 μεγαλύτερα κλαμπ που αγωνίζονται στην Α1 και μπαίνουμε στην τελική ευθεία της προετοιμασίας.

       ΧΟΡΗΓΟΙ
   Την μεγάλη προσπάθεια της ομάδας μας για άνοδο στην Α1 στηρίζουν έμπρακτα τα εκπαιδευτήρια ΠΟΛΥΤΡΟΠΗ ΑΡΜΟΝΙΑ

Σωκράτους 65,124 62 Δάσος Χαϊδαρίου και  Λ. Αθηνών & Αεροπόλεως 2, 124 62 Δάσος Χαϊδαρίου  Τηλ. 210 5820076, 210 5820096  210 5820097

 που είναι το δημιούργημα μιας ομάδας ανθρώπων που έχει σταθερή 20ετή παρουσία στα εκπαιδευτικά πράγματα της Δυτικής Αθήνας.
Ιδ. Εκπαιδευτήρια "Πολύτροπη Αρμονία".
  Πλέον δεξιά του blog μας υπάρχει και link για περισσότερες πληροφορίες.
  ΑΡΜΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΡΟΠΗ.

1 σχόλιο:

  1. Οι εγκαρδιότερες ευχές μου για καλή συνέχεια.... Τα παλληκάρια μας το αξίζουν και με το παραπάνω... Κάθε φορά και καλύτερα...
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Α1 ΣΥΝΤΟΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή