Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

ΔΕΚΑΟΚΤΩ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΝΙΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΗΤΤΑ Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΜΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ Α1 ΚΥΠΡΟΥ

    Με το απόλυτο σερί των 18 νικών συνέχισε ο αθλητής του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ Μιχαηλίδης Ηλίας την πορεία του στην Α1 Κύπρου με τα χρώματα του Κ.Ν.ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ, σήμερα 1/3/2017.
  Στο κρίσιμο αγώνα το Κ.Ν.ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ επικράτησε του ΕΥΑΓΟΡΑ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ με 3-1 και ο αθλητής μας πέτυχε δύο νίκες.
  Στο πρώτο παιχνίδι κέρδισε τον Χριστόφορο Ευσταθίου με 3-0.
  Στο δεύτερο παιχνίδι του, με τον Ανδρέα Ευσταθίου με το οποίο έκλεισε και ο αγώνας, ο Ηλίας πέτυχε την δυσκολότερη φετινή του νίκη στην Κύπρο με σκορ 3-2(11-9 στο κόντρα σετ)!
  Για την ιστορία να πούμε ότι οι δύο αθλητές συναντήθηκαν στο παρελθόν σε αγώνα τους στο πλαίσιο του 55ου Ευρωπαικού Πρωταθλήματος Νέων στο Σβέσατ της Αυστρίας σε αγώνα της Εθνικής μας ομάδας με την Κύπρο. Τότε(16/7/2012) ο Ηλίας με συμπαίκτη τον Κωνσταντινόπουλο Κώστα και τον Γιάννη Παπαδάκη είχαν επικρατήσει με σκορ 3-1 και την ήττα την είχε κάνει ο Ηλίας από τον Ανδρέα Ευσταθίου με 3-1.
  Με την νίκη αυτή το Κ.Ν.ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ δύο αγωνιστικές πριν την λήξη του Πρωταθλήματος κλείδωσε την τρίτη θέση στην βαθμολογία και θα αγωνιστεί στα play off.

  Το Σ/Κ που έρχεται οι αθλητές μας Βρεττάκος Σταύρος και Μιχαηλίδης Ηλίας θα αγωνιστούν στα τελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών έχοντας δύσκολο έργο. Στόχος είναι να καταφέρουν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα και να τεστάρουν την αγωνιστική τους κατάσταση εν όψι των μπαράζ ανόδου που ακολουθούν.
 Σαββάτο βράδυ τα νεότερα από τους αγώνες των αθλητών μας.
ΠΑΜΕ ΡΕ ΟΜΑΔΑ!!!!!!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου