Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΑΚΡΑΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ

   Μεγάλη μεταγραφική επιτυχία για τον Άρη Νικαίας η απόκτηση του Λευτέρη Μάκρα από το Α.Σ.ΠΕΡΑ και μάλιστα με ελεύθερη μεταγραφή στον Άρη Νικαίας!!
  Να πούμε ότι ο Λευτέρης ήταν μέχρι και φέτος βασικό στέλεχος στο ΠΕΡΑ που και φέτος κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδος, είναι στέλεχος της Εθνικής και πριν από δύο χρόνια είχε παίξει  στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος των Ανδρών!!!
  Με δηλωμένη από χρόνια την επιθυμία του να παίξει κάποια στιγμή στον Άρη Νικαίας δεν ήταν δύσκολο να έρθει η συμφωνία, αλλά και το σωματείο του μετά από πολλές και επίπονες συζητήσεις με παράγοντες της ομάδας μας έδωσε το ok για την μεταγραφή η οποία φυσικά θα ολοκληρωθεί στο τέλος Ιουνίου!!!
  Η προσθήκη του Λευτέρη στην ομάδα μας φυσικά αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσπάθεια που θα κάνει ο ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ να ανέβει στην Α1 κατηγορία φέτος!

 Ελπίζουμε όλοι να περάσατε μία καλή Πρωταπριλιά!
 Εμείς πάντως είπαμε φέτος να τηρήσουμε το έθιμο και να γράψουμε ένα αθώο ψεματάκι για τον φίλο της ομάδας μας Λευτέρη Μάκρα χωρίς όμως να αποκλείουμε κάποια μέρα όλα τα παραπάνω να είναι αλήθεια όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες!
  ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου