Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ

 Την πρόθεση του να είναι υπεύθυνος προπονησης σε νέα τμήματα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης στον Γ.Ν.Ο.ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ  εκδήλωσε και φετος ο αθλητής μας Μιχαηλίδης Ηλίας και φυσικά βρήκε την αμέριστη υποστήριξη  παραγόντων και διοίκησης. Φιλοδοξία του η εξάπλωση του αγαπημένου μας αθλήματος και δηλώνει ακούραστος εργάτης!
  Τα νέα τμήματα θα λειτουργούν παράλληλα με αυτά που ήδη υπάρχουν στο σύλλογο αλλά σε άλλες ώρες και μέρες.(Τρίτη, Πέμπτη απόγευμα και Σάββατο πρωί).
  Απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες χωρίς αποκλεισμούς.
   Ο Μιχαηλίδης Ηλίας είναι αθλητής που αναδείχτηκε από τις ακαδημίες του Γ.Ν.Ο.ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ έχει αγωνιστεί στην ομάδα μας ήδη για 10 συνεχόμενα έτη και έπεται συνέχεια...
 Αγωνίζεται στην Α2 Εθνική κατηγορία με τα χρώματα του Γ.Ν.Ο.ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ με μεγάλη επιτυχία, έχει κερδίσει πολλές Πανελλήνιες νίκες σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες από την κατηγορία των Παμπαίδων έως  και την κατηγορία των Εφήβων σε ατομικό, διπλό, μεικτό και Ομαδικό!!
 Έχει ήδη συμμετάσχει με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας σε ένα  Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα Παίδων, σε δύο Πανευρωπαικά Πρωταθλήματα Εφήβων αλλά και σε ένα Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα!
  Τα νέα τμήματα θα λειτουργήσουν άμεσα από αρχές Σεπτέμβρη και οι θέσεις σε κάθε τμήμα είναι περιορισμένες.(Συνιστούμε σε όσους πραγματικά ενδιαφέρονται να κάνουν προεγγραφές).

 Οι εγκαταστάσεις της ομάδας μας είναι στην Θηβών 245 στη Νίκαια μέσα στον πολυχώρο Μάνος Λοίζος (Μηχανική Καλλιέργεια) κάτω από το κλειστό γυμναστήριο στον Δήμο Νίκαιας-Ρέντη.
   Για οποιαδηποτε πληροφορια το τηλεφωνο επικοινωνιας ειναι 6971817597 Μιχαηλιδης Ηλιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου