Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ

  Μεγάλη ικανοποίηση για την πανάξια εκπροσώπηση του συλλόγου μας από τους αθλητές του στα μπαράζ ανόδου για την Α1 παρότι μετά την φυσιολογική ήττα από την ΦΙΛΙΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ, η ομάδα μας δεν θα ανέβει τελικά στην Α1.
  Στο αγωνιστικό μέρος του σημερινού αγώνα να πούμε ότι πολλά κρίθηκαν στο πρώτο αγώνα όπου ο Μιχαηλίδης Ηλίας(Νο 32) αντιμετώπισε τον Γιώργο Κανάση(Νο 18). Ο αθλητής μας χτύπησε στα ίσα το παιχνίδι αυτό αλλά παρότι προηγήθηκε με 2-0 σετ και 10-8 στο κόντρα σετ και είχε δύο ματς μπολ, δεν τα κατάφερε και τελικά έχασε το σετ με 10-12 και συνολικό σκορ 2-3(αυτό το σκορ δεν μας πήγε φέτος)!
  Η ομάδα μας που ούτως ή άλλως είχε εξαιρετικά δύσκολη αποστολή επηρεάστηκε αρνητικά από την εξέλιξη του παραπάνω αγώνα και στην συνέχεια δεν απέδωσε το επίπεδο που μας έχει συνηθίσει με αποτέλεσμα το τελικό αποτέλεσμα 4-0 υπέρ της Φιλίας Ορεστιάδας να έρθει φυσιολογικά.
  Η Ορεστιάδα και τα Χανιά είναι οι ομάδες που θα αγωνίζονται και του χρόνου στην Α1 κατηγορία.
 Ο ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ πλέον κοιτάει μπροστά έχοντας ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στις δυνάμεις του. Η ομάδα μας έδειξε αυτό που φαινόταν αδιανόητο πριν λίγα χρόνια τελικά ίσως δεν είναι και τόσο μακριά!!!
  ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΗΧΗ ΨΗΛΟΤΕΡΑ!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου