Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

ΕΜΦΑΤΙΚΗ ΝΙΚΗ -ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΡΕΤΤΑΚΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΙ ΖΩΝΙΟΥ. ΔΥΟ ΟΙ ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ

  Δύο πολύτιμες προκρίσεις πέτυχε σήμερα 30-11-2014 ο ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ για τους τελικούς του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ανδρών 2014-2015. Να θυμίσουμε ότι οι προκρίσεις στην κατηγορία των Ανδρών είναι  μόλις 38 από όλη την επικράτεια! Η τελική φάση θα γίνει στις 28 Φεβρουαρίου με 1 Μαρτίου2015.
  Η ομάδα μας συμμετείχε με 3 μόλις αθλητές στην προκριματική φάση, τους Παναγιώτη Αλεξανδρόπουλο, Μιχαηλίδη Ηλία και Σταύρο Βρεττάκο και το στοίχημα για τους παίκτες μας ήταν αν θα μπορούσαν να επιβεβαιώσουν τις εξαιρετικές εμφανίσεις που έκαναν πρόσφατα στην Α2 κατηγορία και φυσικά το ζητούμενο ήταν να φέρουν και τις προκρίσεις.
  Το Σάββατο και οι τρεις τοποθετήθηκαν επικεφαλείς ομίλων και δεν δυσκολεύτηκαν να κατακτήσουν τις πρώτες θέσεις.
 Την Κυριακή μετά από κλήρωση ο Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Μουτσάκη Κωνσταντίνο. Ανταγωνιστικός ο αθλητής μας απέναντι στον παίκτη που αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία, έχασε οριακά το πρώτο σετ(14-16) πήρε το δεύτερο και ισοφάρησε σε 1-1 αλλά στην συνέχεια κάμφηκε με σκορ 3-1.
 Ο Μιχαηλίδης Ηλίας που είχε και την Κυριακή θέση φαβορί έπαιξε τον αγώνα πρόκρισης απέναντι στον Βασιλείου Ευάγγελο ο οποίος λίγο πιο πριν είχε κάνει την έκπηξη νικώντας τον Κούνουπα.
  Δεν έπιασε  παιχνίδι ο Ηλίας αλλά παρόλα αυτά η διαφορά δυναμικότητας ήταν μεγάλη και με σκορ 3-0 ο Ηλίας έδωσε την πρόκριση στην ομάδα μας.
  Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσαν όμως οι αγώνες του Σταύρου Βρεττάκου σε όσους δεν τον είχαν δει να αγωνίζεται τώρα τελευταία!!!
 Ο φορμαρισμένος αθλητής μας δεν ήταν στα φαβορί σήμερα. Απέναντι στον Χατζηλυγερούδη Κωνσταντίνο όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 4-8 και ενώ το παιχνίδι ήταν στο 1-1 ο Σταύρος πάτησε γκάζι και δεν άργησε να έρθει το 3-1 υπέρ του αθλητή μας.
  Στο επόμενο αγώνα ο Βρεττάκος(Νο 75 στην ranking list) τέθηκε αντιμέτωπος με τον Ζώνιο Πάρι(Νο 27) που αγωνίζεται στην Α1 με τα Ταταύλα με φαβορί στην θεωρία τον Ζώνιο ο οποίος πέρσι στον ορισμό που έγινε για την συγκρότηση της Εθνικής Εφήβων(που να θυμίσουμε ότι έγινε ερήμην του Μιχαηλίδη Ηλία) κατέλαβε την δεύτερη θέση.
  Ο αγώνας όμως ήταν παράσταση με ένα πρωταγωνιστή στη οποία ο Σταύρος παρέδωσε μαθήματα ώριμου παιχνιδιού και επικράτησε με το εμφατικό 3-0 (11-5, 11-6, 11-9) και άνοιξε πρώτος τον χορό των προκρίσεων!
 ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΣΤΑΥΡΟ!!!
    ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου