Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

ΞΕΧΩΡΙΣΕ Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΡΩΑΔΙΤΗ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΒΟΧΑ

  Σημαντική διάκριση για την παίκτρια του Γ.Ν.Ο.ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ  Ευαγγελία Τρωαδίτη στο τουρνουά του ΒΟΧΑ στην Κόρινθο! Η αθλήτρια μας με σερί καλών εμφανίσεων κατέλαβε την έβδομη θέση στην κατηγορία των παγκορασίδων!
 Αρχικά στον όμιλο  των τεσσάρων στον οποίο δεν είχε θέση φαβορί κατάφερε να προκριθεί με τρεις νίκες "σπάζοντας" τα δύο φαβορί του ομίλου!!
 Στην συνέχεια στα νοκ άουτ είχε μία εύκολη νίκη επί της Μαδέση Ιωάννα με 3-0 και μετά έχασε απο την Γραμματοπούλου με 3-0 η οποία αναδείχθηκε νικήτρια του τουρνουά.
 Ήττα οριακή από την Κουτούκου Μαίρη του ΑΟΝ ΦΑΛΗΡΟΥ με 3-2 μετά από εξαιρετικό παιχνίδι και στη συνέχεια σπουδαία νίκη επί της Καφάτου Ναταλίας του Α.Ο.Ελληνικού με 3-2 η οποία σήμαινε και την κατάληψη της έβδομης θέσης.
 Στη 13η και 15η θέση της κατάταξης η Κοντονικολή Χρυσάνθη και η Κουτρή Καλλιόπη αντίστοιχα και η μικρή της ομάδας μας η Γαλιάτσου Ελένη κατέλαβε την 21η θέση.σε σύνολο 25 παγκορασίδων.
  Στην κατηγορία των Εφήβων ο Αλεξανδρόπουλος Παναγιώτης κατέλαβε την 10η θέση η οποία πιστεύουμε ότι αδικεί τον Παναγιώτη και είμαστε βέβαιοι πως θα μας επιβεβαιώσει στο επόμενο τουρνουά που γίνεται αυτό το Σαββατοκύριακο στο Πέρα.
  Με 2 νίκες προχώρησε η ομάδα των κοριτσιών στο διασυλλογικό Πρωτάθλημα επί του Διονύσου εντός έδρας με 4-0 και επί της Ελευσίνας εκτός με 1-4. Στο δεύτερο παιχνίδι είχε και την πρώτη της εμφάνιση στο ομαδικό η Γαλιάτσου Ελένη.
  Να πούμε ότι και η δεύτερη ομάδα ανεξαρτήτων του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ στον πρώτο τους αγώνα στο πλαίσιο του κυπέλλου έχασε από τους Άνετους Ταταύλα με σκορ 4-2 μετά από καλή εμφάνιση. Τις δύο νίκες για την ομάδα μας ο Μιχαηλίδης Στέλιος!!!
  Καλή συνέχεια σε όλους τους αθλητές μας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου