Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

ΚΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΦΟΙΤΗΤΟΠΑΡΕΑ ΤΟΥ Γ.Ν.Ο.ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ

   Παράτολμα και με εξαιρετικό ρίσκο φαινόντουσαν όσα μας έλεγε ο Αριστείδης Πετρόπουλος που είναι αθλητής του Γ.Ν.Ο.ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ  που αφορούσαν την επιλογή του για τη μη συμμετοχή στις Πανελλήνιες εξετάσεις της Γ Λυκείου και να ρίξει όλο το βάρος στις εξετάσεις για την είσοδό του στη Σχολή Καλών Τεχνών!!!
  Παράτολμο γιατί τα ποσοστά επιτυχίας στην συγκεκριμένη Σχολή είναι εξαιρετικά μικρά και με εξαιρετικό ρίσκο γιατί η μη επιτυχία στις συγκεκριμένες εξετάσεις θα σήμαινε ταυτόχρονο αποκλεισμό από οποιαδήποτε άλλη σχολή!!
  Όμως ο Αριστείδης δεν είναι από αυτούς που μασάνε και με συστηματική δουλειά τα κατάφερε!!!
 Πέρασε και μάλιστα από τους πρώτους στις εξετάσεις που έδωσε και στην Αθήνα και στη Φλώρινα!!!!!!  Τα αποτελέσματα βγήκαν μόλις την περασμένη Πέμπτη και πέρα από την ανακούφιση για τον ίδιο και για την οικογένειά του έδωσαν μεγάλη χαρά και στους ανθρώπους του Άρη Νικαίας!!!
  Να θυμίσουμε ότι ο Αριστείδης ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας που κατάφερε την ιστορική άνοδο στην Α2 κατηγορία πρόπερσι και μόλις την σεζόν που πέρασε είχε ουσιαστική συμβολή στην επιτυχία της εφηβικής ομάδας που κατέλαβε την τρίτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παρότι λόγω των υποχρεώσεων του ήταν τελείως απροπόνητος!!!
  Η φοιτητοπαρέα του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ μεγάλωσε!!! Το δρόμο άνοιξαν πέρσι οι Βρεττάκος Σταύρος, Τσεντεκίδης Άνθιμος και Μοβσεσιάν Άρμεν και φέτος τον ακολούθησαν οι Μιχαηλίδης Ηλίας, Πλέσσας Κωνσταντίνος και Αριστείδης Πετρόπουλος!!!! Και οι περισσότεροι στις πρώτες επιλογές τους!!!
  Αγωνιστές που κατάφεραν να βγάλουν από την αφάνεια την ομάδα μας!!
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ!!!!
 ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!! ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!!!
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου