Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

ΣΤΟΥΣ ΟΚΤΩ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ Ο ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ

 Με ένα τιμητικό πλασάρισμα στην πρώτη οκτάδα σε ατομικό και διπλό ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του αθλητή μας Ηλία Μιχαηλίδη στην τελική φάση του ατομικού και του διπλού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων!
 Σε συνδυασμό με την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο που κατέλαβε η ομάδα μας στο άθλημα του ομαδικού αυτό το αγωνιστικό διήμερο κρίνεται απόλυτα επιτυχημένο.
 Για τρία συνεχόμενα χρόνια ο Γ.Ν.Ο. ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ σε ατομικό ή σε ομαδικό ή και στα δύο στη κατηγορία των Εφήβων βρίσκεται στα μετάλλια!! Να θυμίσουμε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων την τρίτη θέση στο ατομικό του Μιχαηλίδη Ηλία πέρσι και την δεύτερη θέση στο ομαδικό πρόπερσι με τους Μιχαηλίδη, Βρεττάκο, Τσεντεκίδη και Μοβσεσιάν.
  Σήμερα για την είσοδο στην τετράδα ο Μιχαηλίδης με συμπαίκτη του τον Κορδαλή αντιμετώπισαν τους Σγουρόπουλο και Δαμιάνη και παρά την καλή τους απόδοση έχασαν με σκορ 1-3.
 Στο ατομικό για την είσοδο στην οκτάδα ο Μιχαηλίδης κληρώθηκε με τον Βλαχάκη του Καρέα. Χωρίς να συναντήσει κάποια αντίσταση ο Μιχαηλίδης επιβλήθηκε με σκορ 3-0.
 Στην συνέχεια για την είσοδό του στα μετάλλια αντιμετώπισε τον Νίκο Αντωνιάδη της ΠΡΟΟΔΟΥ και παρά την καλή απόδοση που έπιασε έχασε με σκορ 3-0!
 ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!
  Αύριο Μ. Πέμπτη το πρωί θα γίνουν οι κατατάξεις για την συγκρότηση προ-εθνικών ομάδων Εφήβων - Νεανίδων για το Ευρωπαικό Πρωτάθλημα Νέων που θα διεξαχθεί στην Ιταλία από 11-20 Ιουλίου και φυσικά αναμένεται να συμμετάσχει σε αυτές και ο αθλητής μας Μιχαηλίδης Ηλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου