Τρίτη 15 Απριλίου 2014

ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ Η ΕΦΗΒΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ! ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΕ ΔΙΠΛΟ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΟ Ο ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

 Νέα μεγάλη επιτυχία για τα χρώματα του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ σήμερα Μεγάλη Τρίτη 15/4/2012 στο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα των Εφήβων.
  Η ομάδα μας κέρδισε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.
 Επικεφαλής του τρίτου ομίλου ο ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (τρίτο φαβορί της διοργάνωσης) και αντιμετώπισε ομάδα από την Φλώρινα με τους Μιχαηλίδη, Πλέσσα και Πετρόπουλο τους οποίους κερδίσαμε με σκορ 3-1 εύκολα. Στη συνέχεια βρεθήκαμε αντιμέτωποι με την Ελευσίνα με τους Μιχαηλίδη, Πλέσσα, Αλεξανδρόπουλο την οποία νικήσαμε με 3-2! Ευκολότερα από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα αφού και οι τρεις νίκες ήταν με σκορ 3-0!
 Η κλήρωση για την είσοδο στους τέσσερις καλύτερους μας έφερε αντιμέτωπους με την Βέροια η οποία δεν αντιστάθηκε στην υπεροπλία της ομάδας μας και έτσι ήρθε η νίκη με 3-1! Στον αγώνα αυτό η ομάδα μας παρατάχτηκε με τους Αλεξανδρόπουλο, Πετρόπουλο και Μιχαηλίδη.Στον αγώνα αυτό ο Αλεξανδρόπουλος Παναγιώτης που τοποθετήθηκε 1ος παίκτης νίκησε και στους 2 αγώνες του εύκολα με σκορ 3-0, και μάλιστα στον δεύτερο αγώνα του κέρδισε τον Τσιαλτζούδη ο οποίος την επόμενη μέρα στο ατομικό κέρδισε 3-1 τον Ζώνιο και τον απέκλεισε από την οκτάδα!!!!!
 Στον ημιτελικό συναντήσαμε το πρώτο φαβορί του αγωνίσματος τα Ταταύλα από τα οποία ηττηθήκαμε με σκορ 1-3 την νίκη για την ομάδα μας ο Αλεξανδρόπουλος.
 Στο διπλό Εφήβων ο Μιχαηλίδης με συμπαίκτη του τον Κορδαλή από την Βόχα Κορινθίας εκαν μία νίκη και συνεχίζουν τους αγώνες τους αύριο. Ενώ στο ατομικό ο Μιχαηλίδης Ηλίας που ήταν επικεφαλής ομίλου νίκησε με 3-0 τους Μπόσκοβιτς από τα Ταταύλα και τον Σιαπκαρά απο την Βόχα Κορινθίας και συνεχίζει αύριο σε αγώνες νοκ αουτ την πορεία του στους 16 καλύτερους.
 ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΗΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου