Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

ΔΥΟ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ Ο ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

  Αγωνες για γερα νευρα με ανατροπες και εκπληξεις σημερα στο ΣΕΦ στο πλαισιο των καταταξεων για την συγκροτηση των Εθνικων ομαδων σε 4 κατηγοριες για το Ευρωπαικο Πρωταθλημα Νεων που θα γινει στη Τσεχια.
  Στην κατηγορια των Εφηβων αγωνιζεται ο παικτης της ομαδας μας Μιχαηλιδης Ηλιας σε ομιλο των τεσσαρων παικτων για  τρεις προνομιουχες θεσεις!
  Στον πρωτο του αγωνα αντιμετωπισε τον Κωτση απο τη Καβαλα και η νικη ηρθε  αρκετα ευκολα με 3-1. Το σετ πτο πηρε ο Κωτσης οταν το σκορ ηταν 2-0 σετ.
  Επομενος αντιπαλος ο Κωνσταντινος Αγγελακης και το παιχνιδι ντερμπυ οπως ολες οι μεταξυ τους αναμετρησεις. Σε υψηλα επιπεδα τεχνικης το παιχνιδι με τα δυο παιδια να πιανουν πολυ καλη αποδοση.
 Ο Αγγελακης προηγηθηκε με 2-0 στα σετ, αμεση η αντιδραση του Ηλια που ισοφαρισε σε 2-2 σετ, εφτασε ο Ηλιας στο 10-9 στο κοντρα σετ αλλα στο τελος λυγισε με 12-10 και συνολικο σκορ 2-3!!!
  Τριτος κατα σειρα αντιπαλος του ο Ζωνιος απο Ιωαννινα.
 Μεγαλη η σωματικη και ψυχολογικη κουραση του Ηλια απο το προηγουμενο παιχνιδι, με αποτελεσμα  ο παικτης μας να μην βγαλει το παιχνιδι του και τον Ζωνιο να φτανει το παιχνιδι στο 2-2 στα σετ και 9-9 στους ποντους στο κοντρα σετ! Οι επομενοι δυο ποντοι ηταν του Ηλια και το τελικο αποτελεσμα 3-2 υπερ του!
  Στην βαθμολογια πρωτος ο Αγγελακης με 3 νικες δευτερος ο Ηλιας με 2 νικες τριτος ο Ζωνιος με μια νικη και τελευταιος ο Κωτσης χωρις νικη.
 Αυριο θα επαναληφθουν τα μεταξυ τους παιχνιδια και τοτε θα προκυψει η τελικη καταταξη των παικτων. (φυσικα θα υπαρχει και ενημερωση απο το blog για τους αγωνες αυτους αυριο το μεσημερι)
 Στους παιδες οπου αγωνιζονται 6 παικτες για 2 μονο θεσεις οπως αναμενοταν γινεται χαμος και κατα την γνωμη μας ολα θα κριθουν με το τελος και του τελευταιου παιχνιδιου. Προβαδισμα για τον Αντωνιαδη που ξεκινησε με 3 νικες και ολα τα αλλα ανοιχτα....!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου