Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

ΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 3 ΣΤΑ 3 Ο ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

 Λογω των δυσμενων οικονομικων συνθηκων ειναι αμφιβολο ακομα, αν οι Εθνικες ομαδες των μικρων ηλικιων θα συμμετεχουν στο φετινο Πανευρωπαικο Πρωταθλημα που φετος γινεται στη Τσεχια.
 Περσι χωρες οπως η Ισπανια δεν εστειλε αποστολη στην Αυστρια οπου εγινε το αντιστοιχο Πρωταθλημα!!!
 Ειμαστε απολυτως σιγουροι οτι καταβαλεται και θα καταβληθει καθε προσπαθεια ωστε να μην βρεθουμε φετος εμεις στη θεση τους!!
 Παντα την Ελλαδα τελικα την σωζει ο "απο μηχανης Θεος"
Σε καθε περιπτωση παντως το Σαββατοκυριακο που ερχεται θα γινουν καταταξεις για τη συγκροτηση των Εθνικων μας ομαδω σε 4 κατηγοριες.
  Στην κατηγορια των Εφηβων η ομαδα μας ειχε δικαιωμα συμμετοχης με 2 αθλητες τους Μιχαηλιδη Ηλια και Βρεττακο Σταυρο! Δυστυχως ο Σταυρος λογω της συμμετοχης του σε ειδικα μαθηματα των Πανελληνιων εξετασεων δεν αποδεχτηκε την τιμητικη προσκληση.
  Τριτη φορα που μετεχει ο Μιχαηλιδης σε αγωνες καταταξης και να θυμισουμε οτι ο Ηλιας στις προηγουμενες 2 φορες τα καταφερε. Πριν 3 χρονια προκριθηκε ως δευτερος στην κατηγορια των Παιδων(2 ηταν οι θεσεις) για το Πανευρωπαικο της Κωνσταντινουπολης και περσι προκριθηκε ως τριτος στη κατηγορια των Εφηβων(3 ηταν οι θεσεις)! Συμμαχος λοιπον η παραδοση!
  Φετος θα αγωνιστει με συστημα πουλ για δυο ημερες για την καταληψη μιας απο τις τρεις προνομιουχες θεσεις με τους Αγγελακη, Ζωνιο και Κωτση.
 Το Σαββατο θα υπαρχει ενημερωση για την πορεια των αγωνων.
 ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΗΛΙΑ!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου