Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

110 ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ!!!!!!!!!!!

   Χτες 8/6/2013 στις εγκαταστασεις του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ ειχαν την ευκαιρια 110 περιπου παιδια στην συντριπτικη τους πλειοψηφια αλλα και  ανεξαρτητοι και βετερανοι να παιξουν πολλους αγωνες χωρις βαθμολογιες και πρωτιες! Νικητες ηταν και οι 100!
 Ας παρουμε τα πραγματα απο την αρχη.
 Απο τις 9.30  40 περιπου παιδια των ακαδημιων μας  χωρισμενα σε τεσσερα γκρουπ διασκεδασαν παιζοντας μεταξυ τους σε 4 γκρουπ μεχρι τις 3.00 περιπου. Μοιραστηκαν σε ολους αναμνηστικα διπλωματα, μεταλλια  και βγηκαν φωτογραφιες που πολυ συντομα θα αναρτηθουν στο σαιτ μας!
  Στη συνεχεια λιγο πριν τις 17.00 αρχισαν να καταφθανουν στο χωρο μας 70 περιπου παιδια δημοτικων σχολειων του Δημου Νικαιας-Ρεντη για να συμμετεχουν σε παιχνιδια στα οποια νικητες ηταν ολοι!!! Στοχος των αγωνων ηταν η συμμετοχη τους σε πολλα παιχνιδια και νικητης ηταν η χαρα της συμμετοχης!!! Οι αγωνες αυτοι διωργανωνονται απο τον Δημο και υλοποιουνται για τριτη συνεχομενη χρονια με απολυτη επιτυχια με την καθοριστικη συμβολη της ομαδας μας!!
   Χαρα μας να τους υποδεχομαστε καθε χρονο!
 Μετα τα παιχνιδια τα οποια διεξηχθησαν σε 8 τραπεζια ακολουθησε αγωνας επιδειξης μεταξυ της προπονητριας μας Λαουρα Νικουλαε και του Μιχαηλιδη Ηλια κατι που ενθουσιασε ιδιαιτερα τους παρευρισκομενους!  Στη συνεχεια εγιναν απονομες αναμνηστικων διπλωματων απο τον Αντιδημαρχο κυριο Νικολακη Σπυρο.
  Και του χρονου παιδια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου