Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ Ο ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ Γ.Ν.Ο.ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ

  Σήμερα 16-6-2013 στο ΣΕΦ έγινε η δεύτερη αγωνιστική για την συγκρότηση των Εθνικών Ομάδων σε 4 ηλικιακές κατηγορίες για το Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα Νεων που θα γίνει στην Τσεχία το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου.
  Ο αθλητής μας Μιχαηλίδης Ηλίας που χτες είχε δύο νίκες και μία ήττα ξεκίνησε με αντίπαλο τον Κώτση και χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία επιβλήθηκε με σκορ 3-0.
  Δεύτερο παιχνίδι με τον Αγγελάκη παιχνίδι που εξ ορισμού είναι ντέρμπυ και ο αθλητής μας χρειαζόταν τη νίκη στο κυνήγι της πρώτης θέσης που ήταν ένας από τους στόχους του Ηλία.
 Παιχνίδι για γερά νεύρα και το σημερινό με τους δυο παίκτες να πιάνουν υψηλή απόδοση και ανατροπές αφού ο Αγγελάκης προηγήθηκε με 1-0 και 2-1 στα σετ αλλά με πίστη στη νίκη ο Ηλίας ανέτρεψε το σκορ και κέρδισε με σκορ 3-2!
  Χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία κέρδισε εύκολα και το επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ζώνιο με 3-0 οπότε ισοβάθμησε με τον Αγγελάκη στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.
 Αποφασίστηκε ότι θα έπρεπε να δοθεί αγώνας μπαράζ μεταξύ τους για να βγει η τελική κατάταξη στη βαθμολογία και οι δύο αξιόλογοι παίκτες μέσα σε λίγα λεπτά βρέθηκαν ξανά αντιμέτωποι!
 Ίδια  εικόνα και ίδια εξέλιξη στο παιχνίδι όπου ο Αγγελάκης προηγήθηκε με 1-0 και 2-1 σετ και στο τέταρτο σετ είχε διαδοχικά τέσσερα ματς μπολ για να πάρει το παιχνίδι χωρίς όμως αποτέλεσμα αφού ο Μιχαηλίδης άντεξε και πήρε το σετ με σκορ 15-13!!! Στο κόντρα σετ ο Μιχαηλίδης πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα το οποίο το κράτησε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού και έτσι ο αθλητής μας κατέκτησε την τιμητική πρώτη θέση στους αγώνες κατάταξης!!
  Μπράβο Ηλία!
 Την τρίτη προνομιούχα θέση πήρε ο Πάρις Ζώνιος.
 Χαμός στο παιδικό όπου έπαιξαν 6 παιδιά για δύο μόνο θέσεις. Πρώτος χωρίς ήττα ο Αντωνιάδης Νίκος και μετά από αγώνα μπαράζ δεύτερος ο Γιάννης Σγουρόπουλος που νίκησε τον Δαμιάνη με σκορ 3-2! Στις νεανιδες πρώτη η Τόλιου και ακολούθησαν οι Παρίδη και Εμίρη ενώ στις κορασίδες πρώτευσε η Σοφρά και δεύτερη ήρθε η Πατεράκη.
 Μπράβο σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν και ευχόμαστε να μη σταθούν εμπόδιο τα οικονομικά προβλήματα και τα παιδιά να αγωνιστούν στο Πανευρωπαικό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου