Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΝΙΚΕΣ ΣΤΟ ΣΑΚΟΥΛΙ. ΣΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ Ο ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ!!!

  Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα η ομάδα του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ στο πολύ ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα της Α2.
  Στο πρώτο μας αγώνα(8/11/20) παίξαμε απέναντι στο πρωτοπόρο και αήττητο Ρέθυμνο. Δύσκολη η αποστολή μας, χάσαμε 4-1, την νίκη με πολύ καλή εμφάνιση ο Σταύρος Βρεττάκος απέναντι στον Μακρή!
  Στο δεύτερο παιχνίδι της ίδιας μέρας αντιμετωπίσαμε τον ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ ο οποίος ήθελε την νίκη για να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες του για παραμονή στην Α2. Κερδίσαμε 4-3(για μια φορά άκομα φέτος). Απο μία νίκη ο Βρεττάκος απέναντι στον Σφακιανάκη με 3-0 και οι Μιχαηλίδης  και Κούνουπας απέναντι στον Σκουτέρη με το ίδιο σκορ. Το παιχνίδι πήγε στο διπλό όπου οι Μιχαηλίδης και Βρεττάκος κέρδισαν οριακά τους Σκουτέρη και Σγουρόπουλο με 3-2 στέλνοντας ουσιαστικά την ομάδα της Βούλας στην παρακάτω κατηγορία. Η ομάδα μας ξέρει να παίζει μόνο για την νίκη!
   Την Κυριακή παίξαμε απέναντι στον ΦΟΙΝΙΚΑ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ από τον οποίο είχαμε χάσει με 4-0 στον πρώτο γύρο και νομίζω πως ήταν θέμα τιμής να πάρουμε την ρεβάνς.
  Με τις δύο νίκες του Μιχαηλίδη απέναντι στον Παναγόπουλο Πέτρο με 3-0 και απέναντι στον Πετρή με 3-1 και με τη νίκη του Κούνουπα απέναντι στον Παναγόπουλο Πέτρο με 3-0 ξαναπήγε για πολλοστή φορά το παιχνίδι στην διαδικασία του διπλού για να κριθεί ο νικητής!!!
  Εκεί οι Μιχαηλίδης και Κούνουπας (ο Βρεττάκος είχε ενοχλήσεις στο χέρι του) πήραν εύκολα το διπλό απέναντι στους Πετρή και Παναγόπουλο Ξάνθο με 3-0 και έδωσαν μία ακόμα νίκη στην ομάδα μας!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου