Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Α2 ΑΝΔΡΩΝ Ο ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

  Τελείωσε για την σεζόν 2019-2020 το Πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας σήμερα 23/2/2020.
Στην τελική βαθμολογία η ομάδα μας βρέθηκε στην τέταρτη θέση, με ένα πόντο διαφορά από την τρίτη θέση που οδηγούσε στα μπαράζ ανόδου...
  Όπως αποδείχτηκε τελικά, αυτό που μας στοίχισε και δεν πήραμε την τρίτη προνομιούχα θέση ήταν το παιχνίδι στο πρώτο αγωνιστικό διήμερο απέναντι στην ομάδα του ΦΟΙΝΙΚΑ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ την οποία κερδίσαμε στο δεύτερο γύρο, αλλά στο πρώτο γύρο ανέτοιμη η ομάδα μας έχασε το κρίσιμο παιχνίδι. Στην αρχή της περιόδου η προσοχή όλων στον ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ είχε στραφεί στην έγκαιρη ολοκλήρωση  της επέκτασης της έδρας μας η οποία και έγινε με απόλυτη επιτυχία. Η προετοιμασία τότε της ομάδας ήταν πλημμελής, αφού δεν είχε παραδοθεί ακόμα ο χώρος για προπονήσεις.
  Πάντως υπάρχει ικανοποίηση στο τμήμα μιας και η ομάδας μας έδειξε ότι είχε μεγάλη δύναμη πυρός.
  Στο πολύ ανταγωνιστικό το Πρωτάθλημα της Α2 φέτος η ομάδα μας σημείωσε 9 νίκες και 7 ήττες. Από τις 9 νίκες της ομάδας μας στις 7 κερδίσαμε με σκορ 4-3!! ενώ σε μία περίπτωση χάσαμε με 3-4.
  Χαρακτηριστικό των αγώνων μας ήταν και η σταθερή παρουσία πολλών φίλων της ομάδας μας (ακόμα και στα παιχνίδια στη Θεσσαλονίκη)  η οποία  βοήθησε ουσιαστικά σε πολλές περιπτώσεις στην κατάκτηση της νίκης.  Τους ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ!!!
   Στους σημερινούς αγώνες(24/2/20) παίξαμε αρχικά απέναντι στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ και με μία νίκη του Βρεττάκου και από μία νίκη των Μιχαηλίδη και Κούνουπα άνευ αγώνα απέναντι στον Μητρόπουλο που δεν αγωνίστηκε φτάσαμε και πάλι στο διπλό... Εκεί οι Μιχαηλίδης και Βρεττάκος επικράτησαν απέναντι στους Paparanov Kostantin και Μίντση Ανδρέα με σκορ 3-1 δίνοντας την νίκη στην ομάδα μας. Αξιοσημείωτη και η καλή εμφάνιση του Μιχαηλίδη απέναντι στον  Paparanov Kostantin από τον οποίο έχασε όμως με σκορ 2-3.
    Στον επόμενο αγώνα παίξαμε απέναντι στην ομάδα της Ελευσίνας που πήρε την δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα και χάσαμε με σκορ 4-1. Την νίκη πέτυχε ο Κούνουπας.

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ Α2 ΑΝΔΡΩΝ
ΟΜΑΔΑ ΒΑΘΜΟΙ
1. Ο.Ε.Α. Ρεθύμνου 31
----------------------------------------------------------
2. Γ.Α.Σ. Ελευσίς 29
-. Φοίνιξ Αγ. Σοφίας 26
---------------------------------------------------------
4. Άρης Νικαίας 25
5. Αθηνά Μαγκουφάνας 23 (2-0 νίκες)
6. Π.Κ.Δ. Ταύρου 23 (0-2)
7. Απόλλων Καλαμαριάς 20 (2-0 νίκες)
8. Γ.Α.Ο. Πειραιά 20 (0-2)
----------------------------------------------------------
9. Γ.Σ. Άρης Βούλας 19
* Ο Πανιώνιος αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα με δύο μηδενισμούς και ακυρώθηκαν τα παιχνίδια του


Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ - YouTube

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου