Τρίτη 2 Απριλίου 2019

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΡΕΝΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ

  Μία από τις καλύτερες διοργανώσεις του Δήμου Νίκαιας - Ρέντη έγινε την Κυριακή που πέρασε στην Μηχανική Καλλιέργεια δίπλα στις εγκαταστάσεις της ομάδας μας.
  Για ακόμη μία φορά το τμήμα μας λειτούργησε υποστηρικτικά προς την διοργάνωση με την υλικοτεχνική του υποδομή αλλά και το ανθρώπινο δυναμικό που βοήθησε στην διαιτησία των αγώνων.
   Είκοσι παιδιά των δημοτικών σχολείων του Δήμου Νίκαιας - Ρέντη έπαιξαν πολλά παιχνίδια χωρισμένα σε δύο κατηγορίες( μέχρι τετάρτη δημοτικού η μία κατηγορία και πέμπτη- έκτη η άλλη). Τα παιδιά αυτά πέρασαν από προκριματικές φάσεις που έγιναν στα σχολεία.
   Στη Μηχανική Καλλιέργεια βρέθηκαν πάνω από 100 συνολικά άτομα, γονείς και συμμαθητές των παιδιών που έπαιζαν που καταχειροκρότησαν τους αγωνιζόμενους.
  Η μουσική υπόκρουση στην διάρκεια των αγώνων έδωσε το κάτι παραπάνω και τις απονομές τις έκανε ο αντιδήμαρχος αθλητισμού του Δήμου, ο κύριος Μπακατσέλος.
   Υπεύθυνος της διοργάνωσης ο νεαρός Γρηγόρης Λαμπράκης που όπως μας είπε είναι απόγονος του γνωστού αθλητή και πολιτικού!
   Παρότι ήταν η πρώτη του διοργάνωση στο πινγκ πονγκ, μας εντυπωσίασε με την άρτια διεξαγωγή του Πρωταθλήματος αλλά και με το κέφι που το έκανε που ήταν μεταδοτικό! Μπράβο του.
   Τέλος Μαίου θα γίνει ξανά το Πρωτάθλημα με συμμετοχή πλέον όλων όσων συμμετέχουν στο πρόγραμμα του Δήμου και αναμένονται εκατοντάδες άτομα να κατακλύσουν τον χώρο.
  Χαρά μας να υποστηρίζουμε τέτοιες διοργανώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου