Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΣΤΟ FACEBOOK Ο ΓΕΡΟΥΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!

  Ένα ιδιαίτερο βίντεο που προσωπικά τουλάχιστον με εντυπωσίασε ανέβασαν οι Γιώργος Γερούκης και Αθάνατος Αθανάσιος, αμφότεροι παίκτες της ομάδας μου του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ 2 που αγωνίζεται στην Δ ΠΟΦΕΠΑ!!!
  Φανατικοί φίλοι του αθλήματος μας, στο διάλειμμα της εργασίας τους σε εργοτάξιο πάνω σε κάδους με μπογιές και τσιμεντόλιθους έστησαν αυτοσχέδια επιφάνεια τραπεζιού Πινγκ Πονγκ από πλακάκια και έκαναν την προπόνησή τους!!!
  Είναι απίστευτοι και μπράβο τους. Το βίντεο ανέβασε ο Γιώργος Γερούκης στο προφίλ του!!!
   Ο τρίτος παίκτης αυτής της ομάδας είναι ο Χρήστος Κουτεντές που έχει και τις περισσότερες νίκες με διαφορά από τους υπόλοιπους... Χρήστο προσπαθούν να σε φτάσουν...
 Όσο αφορά τον τέταρτο παίκτη της ομάδας, αυτός αναμένεται να φέρει τα νερά για τον αγώνα...
    Έχουμε κάθε λόγο να είμαστε αισιόδοξοι για την πορεία των ομάδων μας γιατί είμαστε μια μεγάλη παρέα.
   Στον τελευταίο τους αγώνα με την ΑΘΗΝΑ 14 η ομαδάρα μας έχασε με 4-5! Εννοείτε δύο άνετες νίκες ο Χρήστος Κουταντές και από μία Γερούκης και Αθάνατος. Ο Θανάσης έχασε την ευκαιρία να φέρει την νίκη στην ομάδα όταν προηγήθηκε με 2-1 απέναντι στον Παγίδα και θα το πληρώσει αυτό...(η πρόταση της διοίκησης είναι να κεράσει τους καφέδες στο επόμενο παιχνίδι...)
 
     Στα εξαιρετικά νέα της ομάδας μας είναι ότι ο Φίλιππος Κυριάκης έγινε παππούς και κάποιοι μας είπαν ότι ήδη έκανε εγγραφή στην ομάδα των Χαζοπαππούδων!! Μας έλειψαν οι κοφτές ιαχές συμπαράστασης στον αγώνα του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ 2 με την ΑΘΗΝΑ 14 αλλά για ένα τόσο ευχάριστο γεγονός θα θεωρηθεί η απουσία του δικαιολογημένη.

   Κρίσιμους αγώνες για την πορεία της ομάδας μας έχει και ο ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 3 στο ίδιο Πρωτάθλημα όπου ο Πλαβούκος με άξιο συμπαραστάτη τον Μπαλάφα Γιώργο χτυπάνε στα ίσα όλα τα παιχνίδια. Αυτή η ομάδα που στήθηκε στο παρά 5 έχει εντυπωσιάσει στον όμιλο στον οποίο αγωνίζεται!
    ΑΡΗΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ

https://m.facebook.com/permalink.php?story_fbid=812862649068166&id=100010333142257

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου