Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

ΧΡΥΣΟΣ Ο ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑΡΙΑ!

   Χαρμόσυνα και αυτή τη φορά τα νέα από την Πορταριά  του Πηλίου για τα χρώματα του Άρη Νικαίας.
 Ο Σταύρος Βρεττάκος ήταν η μοναδική εκ μέρους του συλλόγου μας συμμετοχή στο ανοιχτό Πρωτάθλημα που έγινε στη Πορταριά αυτό το Σαββατοκύριακο.
 Πανέτοιμος για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο σύλλογο φάνηκε ο αθλητής μας. έπαιξε με πάθος και κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο.
 Ο αθλητής μας έφτασε αήττητος στο παραπάνω αποτέλεσμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στον ημιτελικό νίκησε τον Άνθιμο Τσεντεκίδη που μέχρι πέρσι αγωνιζόταν με την ομάδα μας με σκορ 3-1(ο Άνθιμος κατέλαβε την τρίτη θέση) ένω στον τελικό νίκησε τον Ζερβά που φέτος θα παίξει στο Δ.Α.Ο.Τ. με σκορ 3-2.
  Οι νίκες αυτές έχουν μεγαλύτερη σημασία εν΄όψι της έναρξης του Πρωταθλήματος της Α2 το επόμενο Σαββατοκύριακο. Ο ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ μετά από πάρα πολλά χρόνια επανέρχεται φέτος στην Α2!!! Το διήμερο 12,13 - 10 -2013 θα αντιμετωπισει τον ΒΟΧΑ απο την Κόρινθο, τον Ποσειδώνα Λουτρακίου και το Π.Κ.Δ.Τ.
  Για τα αποτελέσματα της ομάδας μας αλλά και για όλα τα άλλα αποτελέσματα της Α2 κατηγορίας θα υπάρχει άμεση ενημέρωση από το blog μας.
  Έγινε η καλή αρχή από τον Σταύρο σήμερα και ελπίζουμε σε πολλές νίκες της ομάδας μας στη συνέχεια!!!!!!!
 Δεν θα μπορούσαμε βέβαια να αφήσουμε ασχολίαστη την τρομερή προσπάθεια της Εθνικής Ομάδας των Ανδρών μας που στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα μας έχουν γεμίσει με χαρά και μας έχουν κάνει περήφανους αφού νικώντας την Λευκορωσία με 3-2  προκρίθηκε στον ΤΕΛΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου