Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

ΜΕ 2 ΝΙΚΕΣ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΤΗΝ Α2 ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ!

  Ξεκίνημα με το δεξί για τα χρώματα του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ που μετά από αρκετές δεκαετίες ξαναπαίζει φέτος στην Α2 κατηγορία!
Δύο πολύ σημαντικές νίκες απέναντι σε ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους με εμάς αλλά περισσότερα 'ένσημα' στην Α2 κατηγορία δεν είναι μικρή υπόθεση!
  Ξεκίνημα απέναντι στη ΒΟΧΑ από την Κόρινθο με τον Ηλία Μιχαηλίδη απέναντι στο Σιαπκαρά.
 Ο Ηλίας προηγήθηκε 2-0 εύκολα αλλά στη συνέχεια έχασε τον ρυθμό του και έχασε με σκορ 2-3!
 Στο επόμενο παιχνίδι ο Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος που φέτος ήρθε στην ομάδα μας απο το φιλικό σωματείο της Αγίας Βαρβάρας έπαιξε αντίπαλος με τον Σωτηρίου και έφτασε στην πολύτιμη νίκη με 3-2 ισοφαρίζοντας το σκορ των ομάδων σε 1-1!
 Στο τρίτο στη σειρά αγώνα ο Βρεττάκος Σταύρος δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στο Σιάχο και επικράτησε εύκολα με 3-0!
 Πολλές εναλλαγές στο διπλό των δύο ομάδων όπου ο Μιχαηλίδης και Βρεττάκος αντιμετώπισαν τους Σιαπκαρά και Σιάχο και επικράτησαν με σκορ 3-2(11-9 στο κόντρα σετ)!
 Ήττα παρά την καλή εμφάνιση και του Παναγιώτη Αλεξανδρόπουλου από τον Σιαπκαρά με σκορ 1-3 και στο 3-2 το σκορ των ομάδων.
 Στη συνέχεια ο Ηλίας κέρδισε πάλι τα δύο πρώτα σετ απέναντι στο Σιάχο ο οποίος ανεβασε την απόδοση του και ισοφάρισε σε 2-2! Πολύ καλό παιχνίδι στο κόντρα σετ από τον Ηλία και σχετικά εύκολα έκανε το 3-2 και έτσι ο ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ έκανε την πρώτη νίκη του στην Α2 κατηγορία με τελικό σκορ 4-2!!
 Στο δεύτερο παιχνίδι της αγωνιστικής ημέρας ο ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ αντιμετώπισε την αξιόμαχη ομάδα του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ. Στο πρώτο παιχνίδι ο Ηλίας κέρδισε τον Ράπτη με σκορ 3-1, στη συνέχεια ο Παναγιώτης τον Ξουρίδα με 3-1 και ο Σταύρος με το ίδιο σκορ τον Νικόπουλο!
 Στο διπλό οι Ηλίας και Σταύρος νίκησαν επίσης με σκορ 3-1 τους Ξουρίδα, Νικόπουλο και έτσι η ομάδα μας επικράτησε και στο δεύτερο αγώνα της στη κατηγορία με σκορ 4-0!!!!!!!
 Αύριο στις 10.00 το πρωί η ομάδα μας θα παίξει απέναντι στο Π.Κ.Δ.ΤΑΥΡΟΥ στον τρίτο κατά σειρά αγώνα της στην κατηγορία! Καλή επιτυχία στους αθλητές μας.
 Στα άλλα παιχνίδια της κατηγορίας είχαμε τα παρακάτω αποτελέσματα
Δ.Α.Ο.Τ - ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 4-1
Γ.Α.Σ.ΕΛΕΥΣΙΝΑ - ΠΡΟΟΔΟΣ 0-4
ΙΦΙΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ - ΠΟΝΤΙΟΙ ΕΛΙΣΣΙΩΝ 3-4
ΓΥΜΝΑΣΙΟ - Π.Κ.Δ.Τ 4-2
Π.Κ.Δ.Τ - ΒΟΧΑΣ 4-0
ΠΟΝΤΙΟΙ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΓΥΜΝΑΣΙΟ 3-4
ΠΡΟΟΔΟΣ - ΙΦΙΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ 4-2
Δ.Α.Ο.Τ - Γ.Α.Σ.ΕΛΕΥΣΙΝΑ 4-1
  ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ. Αντιγράφουμε από το σάιτ της Ομοσπονδίας
Στους 8 καλύτερους αθλητές της γηραιάς ηπείρου είναι εδώ και λίγα λεπτά ο Παναγιώτης Γκιώνης! Επικράτησε με 4-3 σετ σ’ ένα ακόμα ματς-θρίλερ και πέρασε για πρώτη φορά στην καριέρα στα προημιτελικά του απλού ανδρών σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα! Τελευταίο του «θύμα» ο Ρώσος Κιρίλ Σκάτσκοφ. Με ανεξάντλητες ψυχικές και σωματικές δυνάμεις έκαμψε στις λεπτομέρειες έναν ακόμα αθλητή, που είναι ψηλότερα στη διεθνή κατάταξη κι εξακολουθεί να «τρελαίνει» όλο τον κόσμο στο Schwechat-Multiversumόντας ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της διοργάνωσης! Έκανε ήδη το κάτι παραπάνω, δικαίωσε τον εαυτό του για τις προσπάθειες χρόνων και χάρισε μία ακόμα διάκριση στην ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση, αλλά δεν…χορταίνει. Τώρα κοιτάει μόνο το μετάλλιο κι έχει τεράστια ευκαιρία να βρεθεί στο πόντιουμ των νικητών. Το βράδυ στις 9 ώρα Ελλάδας κοντράρει τον Πορτογάλο Τιάγκο Απολόνια, ο οποίος στη 16άδα έκανε την έκπληξη και απέκλεισε τον Γερμανό Πάτρικ Μπάουμ με 4-1 σετ! Ο συγκεκριμένος αθλητής είναι απολύτως στα μέτρα του Γκιώνη κι αν έρθει η νέα νίκη εξασφαλίζεται αμέσως το μετάλλιο, αφού δεν προβλέπεται αγώνας γα τις θέσεις 3-4. Τα σετ του αγώνα με τον Σκάτσκοφ: 11-6, 4-11, 11-9, 12-14, 9-11, 11-8 και 11-7.
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ 
Ένας ανυπέρβλητος Παναγιώτης Γκιώνης έγραψε ιστορία και σε ατομικό επίπεδο στο Σβέσατ. Εξασφάλισε θέση στο πόντιουμ των νικητών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κι επιφύλαξε νέες συγκινήσεις, νέες ονειρεμένες διακρίσεις στην ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση μετά τη 2η θέση στο ομαδικό ανδρών!!! Το μεσημέρι έκανε την πρώτη προσωπική υπέρβαση μπαίνοντας στην 8άδα και το βράδυ έφτασε στον θρίαμβο προχωρώντας στα ημιτελικά! Ένας Γκιώνης χάρμα οφθαλμών, ένας Γκιώνης στην καλύτερή του έκδοση, κατέβαλλε με 4-2 σετ τον Πορτογάλο Τιάγκο Απολόνια! Σήκωσε το βλέμμα του ψηλά, σαν να σκεφτόταν ότι κάτι του χρωστούσε ο Θεός κι έπεσε στο έδαφος να πανηγυρίσει την τεράστια επιτυχία του. Αμέσως μετά από τα μεγάφωνα έπαιξε συρτάκι προς τιμήν του! Είναι άλλωστε πρόσωπο των αγώνων και ό,τι και να γίνει αύριο έδωσε με αυτό το μετάλλιο και την απτή απόδειξη ότι είναι αθλητής παγκόσμιας κλάσης, που άξιζε πέρα για πέρα να βρεθεί κάποια στιγμή ανάμεσα στους κορυφαίους μίας μεγάλης διοργάνωσης! Ο Γκιώνης συνεχίζει την καταπληκτική πορεία του αύριο το μεσημέρι αντιμετωπίζοντας στα ημιτελικά τον Λευκορώσο Βλαντιμίρ Σαμσόνοφ (12.00 ώρα Ελλάδας ζωντανά στο διαδίκτυο). Παρουσιάζεται σε τόσο καλή κατάσταση, δείχνει τόσο δυνατός και στην ψυχολογία, που κάνει τους πάντες στο Schwechat-Multiversum να σκεφτούν ότι είναι ικανός ακόμα και για το χρυσό μετάλλιο! Όλο το ελληνικό πινγκ πονγκ, όλο το φίλαθλο κοινό του τον συγχαίρει θερμά και του εύχεται ολόψυχα να βρεθεί ψηλότερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου