Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020

Σ/Κ ΣΤΑ ΟΡΙΑ

 Τρία παιχνίδια για την ανδρική ομάδα μας το Σ/Κ 4-5/1/2020 στο ΣΕΦ και τα τρία έφτασαν στο οριακό σημείο να κρίνονται στο διπλό!!
  Σε δύο από τα τρία αποδράσαμε με το ροζ φύλλο αγώνα, ενώ σε ένα από αυτά χάσαμε με οριακό τρόπο μετά από τέσσερις ώρες προσπάθειας!
  Το πρωί του Σαββάτου παίξαμε απέναντι στον ΓΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
 Άτυχος ο Μιχαηλίδης που σε δύο ατομικά έχασε με σκορ 2-3 από Δαμιάνη και Γιαννούτσο ενώ πιστεύουμε ότι άξιζε κάτι παραπάνω από αυτά τα παιχνίδια, δύο νίκες ο Βρεττάκος επί του Κορδαλή και του Δαμιάνη  με σκορ 3-0 και 3-2 αντίστοιχα και μία νίκη του Κούνουπα επί του Κορδαλή με σκορ 3-1 πήγαν την ομάδα μας στο διπλό.
  Εκεί αν και είχαμε το πλεονέκτημα με σκορ 2-0 σετ με τους Μιχαηλίδη και Βρεττάκο να αγωνίζονται από την ομάδα μας, οι αντίπαλοί μας έδειξαν χαρακτήρα και γύρισαν το παιχνίδι σε 2-3 και πήραν τον αγώνα με 4-3.
  Επόμενος αγώνας απέναντι στην ΑΘΗΝΑ ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑ.
   Πέρα από την καλή απόδοση ήρθε αυτή την φορά και το αποτέλεσμα για τον αθλητή μας Μιχαηλίδη Ηλία που κέρδισε τον Γιοβά με 3-1 και τον Ταντσούρα εύκολα με 3-0. Εξίσου εύκολα και η νίκη του Σταύρου Βρεττάκου επί του Ταντσούρα με 3-0 και το παιχνίδι πήγε πάλι στο διπλό όπου οι Βρεττάκος και Μιχαηλίδης επικράτησαν-με εξαιρετική εμφάνιση- δίκαια απέναντι στους Κανναβό και Ταντσούρα με 3-0 και έδωσαν τη νίκη στην ομάδα μας.
  Σήμερα Κυριακή 5/1 παίξαμε απέναντι στο Π.Κ.Δ.ΤΑΥΡΟΥ
  Δύο νίκες του Μιχαηλίδη απέναντι στον Αιβατίδη με σκορ 3-2 και τον Μαδέση με σκορ 3-0 μία νίκη του Βρεττάκου-με πολύ καλή εμφάνιση- επί του Δουκέρη με 3-0 και με ανεπιτυχή τα άλλα αποτελέσματα φτάσαμε για τρίτη φορά να παίζεται η τύχη του αγώνα στο διπλό!!!
  Οι Μιχαηλίδης - Βρεττάκος για μία ακόμα φορά συνδιάστηκαν εξαιρετικά και έφεραν πάλι την νίκη στον ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ με σκορ 3-1 και τον αγώνα στο 4-3!!Ανάλογοι οι πανηγυρισμοί που ακολούθησαν,μετά από το πιο κουραστικό-αγωνιστικά- Σ/Κ που μπορούμε να θυμηθούμε!!
  Μετά από αυτά τα αποτελέσματα η ομάδα μας έχει 6 νίκες και 6 ήττες και βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.
   Καλή συνέχεια σε όλες τις ομάδες μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου