Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ

Σε εξέλιξη τα Πρωταθλήματα βετεράνων και ανεξαρτήτων στα οποία ο ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ συμμετέχει με τρεις ομάδες.
  Να πούμε αρχικά για την ομάδα ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΤΤ ARENA η οποία αγωνίζεται στην Δ κατηγορία Αττικής και αναμένεται να ανέβει στην Γ κατηγορία μιας και είναι πρώτη και αήττητη.
   Την ομάδα μας αποτελούν οι Βουτσινάς Ηλίας(που δεν έχει χάσει ακόμα ούτε σετ!), ο Γερόλυμος Βασίλης(που δεν έχει χάσει αγώνα), ο Σαράφογλου Γεράσιμος με μία μόνο ήττα και ο Τοκάτλογλου Βασίλης που έχει μία νίκη στο ενεργητικό του αλλά εδώ και αρκετό καιρό είναι τραυματισμένος( καλή ανάρρωση Βασίλη).
   Να πούμε για τους δύο πρώτους αθλητές μας ότι ήταν παλαιοί αθλητές στην βασική ομάδα μας στα Πρωταθλήματα της ΕΦΟΕΠΑ, και ήταν στην βασική ομάδα που ανέβηκε δύο κατηγορίες από την Β Αττικής στην Β Εθνική και πάλεψε στα μπαράζ για άνοδο στην Α2 χωρίς όμως επιτυχία.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται
Στο δεξί μέρος της φωτό οι Γερόλυμος, Βουτσινάς, Σαράφογλου. Η φωτό από εκτός έδρας νίκη της ομάδας μας.
  Στην ίδια κατηγορία παίζει και η ομάδα ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ MAVRIDIS LIFT. Την ομάδα αποτελούν οι Βακιρλής Κώστας, Μαυρίδης Κώστας, Κυριάκης Φίλιππος και Παναγιωτόπουλος Κώστας. Όλοι τους λάτρες του αθλήματός μας που καταβάλουν προσπάθεια παραμονής στην κατηγορία με σημαντικές πιθανότητες, ιδιαίτερα μετά από την νίκη που πέτυχαν στο τελευταίο τους παιχνίδι. Πρώτη τους προτεραιότητα όμως είναι να περάσουν καλά και νομίζω ότι σε αυτό τον τομέα είναι Πρωταθλητές ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα...

Από αριστερά προς τα δεξιά, Φίλιππος Κυριάκης, Κώστας Βακιρλής Κώστας Μαυρίδης και Κώστας Παναγιωτόπουλος
  Στην Ε κατηγορία Αττικής αγωνίζεται ο ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 2. Την ομάδα αποτελούν οι Γερούκης Γιώργος, Κουτάντες Χρήστος, Αθάνατος Θανάσης, Χατζηδάκη Αλέξια. Η ομάδα μας με 5 νίκες και 2 ήττες στην κατηγορία είναι φαβορί για άνοδο και αναμένεται να επανέλθει στην Δ κατηγορία.
Το αξίζουν και είμαστε σίγουροι πως θα το πετύχουν.
  Καλή συνέχεια σε όλες τις ομάδες μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου