Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

MAVRIDIS LIFT ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ Η ΝΕΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ ΤΟΥ ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ.


   Ήδη πέρασε σχεδόν ένας μήνας χρήσης της νέας αίθουσας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ. Πολύς κόπος, ιδρώτας, οικονομικές θυσίες για να καταφέρουμε τελικά ένα εξαιρετικά ποιοτικό αποτέλεσμα.
  Δεν ξέρω αν μεροληπτώ λόγω της σχέσης μου με το τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ αλλά πιστεύω πως ήρθε τελικά ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

    Όχι τόσο γιατί καταφέραμε να τριπλασιάσουμε την αγωνιστική επιφάνεια στην οποία προπονούνται οι αθλητές μας, όσο γιατί κατασκευάστηκε παράλληλα ένας καθιστικός χώρος που εφάπτεται με τον αθλητικό, εξαιρετικής ποιότητας και πρωτοτυπίας που μόνο θετικά σχόλια έχει αποσπάσει και κατά κοινή ομολογία έχει καταφέρει να δώσει άλλη αίσθηση στους αθλητές μας, μικρούς και μεγάλους. Για αυτό προσωπικά τον αποκαλώ χώρο πολιτισμού!
  Ένα τεράστιο έργο όπως αυτό, δεν γίνεται όμως μόνο με καλές προθέσεις και ρομαντισμό.
  Κάποιοι πίστεψαν σε αυτό και αφοσιώθηκαν σε αυτό!! Και δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς μιας και το έργο αποπερατώθηκε σε λιγότερο από 1,5 μήνα μέσα στο κατακαλόκαιρο(Ιούλιο και Αύγουστο).
   Οι τολμηρές σκέψεις του Γιώργου Βρεττάκου πήραν μορφή στα σχέδια της αρχιτέκτονος Μαρίας Καλιοτζίδου η οποία επέβλεψε και το έργο σε όλη την διάρκειά του και η συμμετοχή της στο τελικό ποιοτικό αποτέλεσμα ήταν το λιγότερο, καθοριστική.
  Μεταφέραμε τις σκέψεις μας μέσω του Κώστα Μαυρίδη που είναι αθλητής του συλλόγου μας (αγωνίζεται σε ομάδα ανεξαρτήτων στο Πρωτάθλημα της ΠΟΦΕΠΑ) στην εξαιρετική εταιρεία στην οποία είναι ένας από τους βασικούς μετόχους, η οποία κατασκευάζει και φυσικά κάνει συντηρήσεις σε ανελκυστήρες την MAVRIDIS LIFT.
   Η εταιρεία αυτή είναι τα τελευταία χρόνια χορηγός του τμήματος μας. Η εταιρεία που είναι πρωτοπόρος στον τομέα της, έχει ιδιαίτερα ανεπτυγμένο το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης και θέλησε να βοηθήσει έμπρακτα την ομάδα μας με ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, ικανό να μας δώσει την πεποίθηση ότι  μπορούμε να προχωρήσουμε!
    Πέραν του ποσού αυτού ο ίδιος ο Κώστας Μαυρίδης βοήθησε προσωπικά, διαθέτοντας ένα σημαντικό ποσό. Πραγματικά αμήχανοι τον παρακολουθούσαμε όταν στο χώρο με μπανταρισμένο χέρι λόγω κάποιου τραυματισμού βοηθούσε στις εργασίες!
    Ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης αποφασίστηκε ο νέος χώρος αθλητισμού και πολιτισμού που δημιουργήθηκε να έχει πλέον το όνομα
  MAVRIDIS LIFT.  Χωρίς την βοήθειά τους το πιθανότερο είναι αντί να απολαμβάνουμε την αίθουσα, να κοιτούσαμε τα σχέδια...

  Ο προηγούμενος χώρος πλέον ονομάζεται κόκκινη αίθουσα, λόγω του ολοκαίνουργιου κόκκινου τάραφλεξ που τοποθετήθηκε και ο συνολικός χώρος ονομάζεται ARIS NIKAIAS TABLE TENNIS ARENA.


   Τι να πούμε για τον Γιώργο Γερούκη που κυριολεκτικά έδωσε άλλο χρώμα μιας και  σε εθελοντική βάση έβαψε τον αθλητικό χώρο αλλά και τις βοηθητικές μας εγκαταστάσεις που είναι συνολικά περίπου 500 τετραγωνικά μέτρα! Μας άγγιξε ιδιαίτερα η αποστροφή του λόγου του πως θεωρεί σημαντικό για τον ίδιο να συμμετέχει σε ένα έργο πνοής για το Σύλλογό μας.
   Σημαντική και η εθελοντική βοήθεια από τον αθλητή μας Χρήστο Κουτάντε που είναι ψυκτικός, αλλά το παρόν έδωσαν και πολλές δεκάδες αθλητών και φίλων, όταν τα χρονικά περιθώρια στένευαν ασφυκτικά και μόνο η ομαδική εργασία μπορούσε να δώσει τις λύσεις.
   Να πούμε ότι ο Δήμος Νίκαιας Ρέντη που είναι εδώ και πολλά χρόνια βασικός υποστηρικτής της ομάδας μας, στις 18 Ιουλίου 2019, με πρωτόγνωρη για τα Δημοτικά δεδομένα πλειοψηφία, έδωσε το "ok" για την παραχώρηση του χώρου και τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα.
   Σε αυτόν τον χώρο πλέον ο νέος στόχος της ομάδας μας είναι η ανάπτυξη του αθλήματος μέσω του μαζικού αθλητισμού, αλλά και η ανάδειξη ταλέντων που θα παίξουν σε υψηλό επίπεδο.
 
 
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου