Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

ΝΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕ 4-3 ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΚΔ ΤΑΥΡΟΥ Ο ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

  Κρίσιμη και δύσκολη νίκη ψυχολογίας πέτυχε σήμερα 15/9/2019 ο ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα του ΠΚΔ ΤΑΥΡΟΥ με τελικό σκορ 4-3!
  Κρίσιμη γιατί προήλθε μετά από τις δύο χθεσινές ήττες με σκορ 4-0 από ΕΛΕΥΣΙΝΑ και ΦΟΙΝΙΚΑ ΠΕΙΡΑΙΑ όπου η απόδοση των αθλητών μας ήταν κάτω από τις πραγματικές τους δυνατότητες.
  Ψυχολογίας γιατί ο Ταύρος τον οποίο νικήσαμε ήρθε στο σημερινό αγώνα αντίθετα από εμάς με 2 νίκες!
  Μεγάλο το ψυχολογικό μειονέκτημα το οποίο έπρεπε να ξεπεράσει η ομάδα και να πούμε ότι βοήθησε καθοριστικά ο κόσμος μας, που καταχειροκρότησε τις προσπάθειες των αθλητών μας και κέρδισε απόλυτα την μάχη της εξέδρας!
 Δύο νίκες ο Μιχαηλίδης με Μαδέση 3-1 και Δουκέρη με 3-2(έχανε κάποια στιγμή με 1-2 και 10-8 στο 4ο σετ αλλά άντεξε, πήρε το σετ και στη συνέχεια εύκολα πήρε και το κόντρα σετ).  Στον επόμενο αγώνα του Βρεττάκου με τον Αϊβατίδη "έσπασαν" καρδιές και ο αθλητής μας πήρε ιδιαίτερα κρίσιμη νίκη με 3-2 σετ. Στο διπλό οι Μιχαηλίδης και Βρεττάκος, λόγω μεγαλύτερης εμπειρίας είχαν το προβάδισμα αλλά και εδώ χρειάστηκε να πάμε στο κόντρα σετ για να "βγει" η σπουδαία νίκη πάλι με 3-2 κάνοντας το 4-3 τελικό σκορ της αναμέτρησης!!
  Το φετινό Πρωτάθλημα της Α2 αναμένεται συναρπαστικό μιας και όλες οι ομάδες φαίνονται ιδιαίτερα αξιόμαχες και κάθε νίκη έχει ξεχωριστή σημασία.
  Το επόμενο αγωνιστικό διήμερο είναι στις 2-3 Νοεμβρίου και γίνεται στην Θεσσαλονίκη.
  Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στην ομάδα μας που σήμερα έδειξε ότι έχει τις ικανότητες να πρωταγωνιστήσει και της ευχόμαστε καλή συνέχεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου