Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΣΕΖΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ ΣΤΗΝ Α1!! ΝΕΕΣ ΝΙΚΕΣ ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΟΔΟΥ Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!

   Μετά από 15 χρόνια διαρκούς ανόδου της ομάδας μας από το Β τοπικό Αττικής στα σαλόνια της Α1 κατηγορίας, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ήρθε και η πικρή στιγμή του υποβιβασμού της ομάδας στην Α2 κατηγορία που μας οδηγεί η 10η θέση της βαθμολογίας.
  Από την αρχή της σεζόν ξεκαθαρίσαμε ότι δεν θέλουμε και δεν μπορούμε οικονομικά να ακολουθήσουμε τον φρενήρη ρυθμό των υπολοίπων ομάδων της Α1 κατηγορίας που ενισχύθηκαν αυξάνοντας υπέρμετρα το μπάτζετ τους...
  Η ομάδα μας στάθηκε και θα συνεχίζει να στέκεται με ψηλά το κεφάλι μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος. Ενδεικτικό του σεβασμού που απολαμβάνει η ομάδα μας είναι το κρίσιμο σημερινό παιχνίδι με την Πεύκη που έφερε τον Γάλλο Πραντέλ για να είναι σίγουρη πως θα εξασφαλίσει την νίκη της απέναντι στην ομάδα μας.
  Ιδιαίτερα κρίσιμη η απουσία του αναντικατάστατου παίκτη μας Σταύρου Βρεττάκου λόγω τραυματισμού σε πάρα πολλούς αγώνες.
  Πρώτη προτεραιότητα για μας η σωματική υγεία των παικτών μας.                                                Εξαιρετική η νίκη του Κορδούτη Δημήτρη επί του Πραντέλ με 3-0 σετ.
  Ενδεικτικό του ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου της φετινής Α1 είναι ότι ομάδες με διεθνείς παίκτες της Εθνικής μας ομάδας νυν και πρώην καθώς και πρωτοκλασάτοι ξένοι αθλητές αγωνίζονται για την αποφυγή της 8ης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ σωτηρίας...( Να θυμίσουμε ότι η ομάδα μας πέρσι κατέλαβε την 6η θέση στην Α1).
   Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ Α1 ΑΝΔΡΩΝ (σε 12 αγωνιστικές)
ΟΜΑΔΑ                  ΒΑΘΜΟΙ
1. Ολυμπιακός           24
2. Α.Ε.Κ.                    23
3. Παναθηναϊκός        22
4. Ίφιτος Πατρών        18
5. Α.Ο. Ταταύλα           17
-. Πέρα Αθηνών            17
-. Ο.Α. Χανίων              17
--------------------------------------------
8. Φιλία Ορεστιάδας       16
9. Α.Ο. Πεύκης              14
--------------------------------------
10. Άρης Νικαίας            12
    Δύο νίκες το Σ/Κ για την γυναικεία ομάδα μας, μια εκτός έδρας με τον Φιλονίκη(3-4) και επίσης εκτός έδρας επί της Αγίας Βαρβάρας με 0-4.
   Στο παιχνίδι με τον Φιλονίκη η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-1, έδειξε χαρακτήρα η Αθηνά Τσαγκαράκη που με ελάχιστη εμπειρία σε επίσημους αγώνες αλλά καρδιά λιονταριού κέρδισε στο κόντρα σετ 2-3 με σκορ 9-11. Στην συνέχεια Η Λυγερή Δουρέκα και η Στέλλα Πατεράκη έκαναν περίπατο στο διπλό το οποίο πήραν πανεύκολα με 3-0 σετ!!!
  Διατηρούμε ακέραιες τις πιθανότητές μας για την κατάληψη της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου στην Β Εθνική Αττικής και είμαστε αισιόδοξοι γιατί είναι προφανής η διαρκής αγωνιστική άνοδος της ομάδας μας για την οποία είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι.
  Μας λείπει η Μαριλένα Παραγιάννη που αναμένεται να επανέλθει στην ομάδα μας αρχές Φεβρουαρίου.
   ΠΑΜΕ ΡΕ ΟΜΑΔΑΡΑ
   ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ
  ΑΡΗΗΗΗΗΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου