Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Η ΑΘΗΝΑ ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ ΤΟΥ Σ/Κ!

   
Εξαιρετική παρουσία της αθλήτριάς μας Αθηνάς Τσαγκαράκη στους αγώνες του Σ/Κ με τρεις νίκες με σκορ 3-0 και μία ήττα με το ίδιο σκορ. Η Αθηνά έχει μόλις δύο χρόνια παρουσία σε προπονήσεις, πέρυσι έβγαλε για πρώτη φορά δελτίο και έπαιξε για πρώτη φορά προς το τέλος της περσινής σεζόν.
  Φέτος, το Σ/Κ που πέρασε ήταν οι πρώτες συμμετοχές της απέναντι στην ομάδα του Πανιωνίου και της Αμοργού. Η ομάδα μας σε αυτά τα παιχνίδια σημείωσε μία νίκη απέναντι στον Πανιώνιο με 4-1(από 2 νίκες η Δουρέκα Λυγερή και η Αθηνά Τσαγκαράκη, πρώτη συμμετοχή σε αγώνες για την Κουταντέ Ισιδώρα) και μια ήττα απο την Αμοργό με το ίδιο σκορ(τη νίκη η Αθηνά). 
   Η ομάδα μας είναι ισόβαθμη με άλλες δύο ομάδες στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και πιστεύουμε πως τα καλύτερα τα έχουμε μπροστά μας.
   Η ανδρική μας ομάδα σημείωσε άλλες τρεις ήττες στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα της Α1 απο ΑΕΚ, Ταταύλα και ΠΕΡΑ. Εξαιρετική η νίκη του αθλητή μας Δημήτρη Κορδούτη απέναντι στον Βούλγαρο Αλεξανδρώφ με 3-1!!! Πρώτη νίκη στο Πρωτάθλημα για τον Ηλία Μιχαηλίδη στον ίδιο αγώνα απέναντι στον Παναγιώτη Αλεξανδρόπουλο με 3-0. Άτυχος πιο πριν ο Δημήτρης Κορδούτης που έχασε από τον Παπαδημητρίου με 3-2 έχοντας πολλά ματς μπολ...
  Στο παιχνίδι αυτό χάσαμε με σκορ 2-4.
   Τα πάντα θα κριθούν για την ομάδα μας στο παιχνίδι με την Πεύκη το επόμενο αγωνιστικό διήμερο. Να σημειώσουμε ότι σε αυτή την φάση είναι αισθητή η απουσία του Σταύρου Βρεττάκου λόγω τραυματισμού.
  Πρώτη νίκη για την ομάδα του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ στο Πρωτάθλημα της ΠΟΦΕΠΑ απέναντι στην ομάδα της Δάφνης με σκορ 5-1(2 νίκες ο Σταμάτης Παχάκης και από μία Βακιρλής και Κυριάκης)
  Ο ΑΡΗΣ παίζει και κερδίζει- χάνει δεν μασάει. ΠΑΜΕ ΡΕ ΟΜΑΔΑΑΑΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου