Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ

    Το διήμερο 17,18 Μαρτίου θα παιχτούν όλα για, τόσο για την ανδρική ομάδα όσο και για την γυναικεία ομάδα του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ!
  Τα κορίτσια μας χτες έχασαν με σκορ 3-4 από την πρωτοπόρο ομάδα των ΠΟΝΤΙΩΝ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ!!! Με το ίδιο σκορ έχουν χάσει άλλους 3 αγώνες! Να θυμίσουμε ότι το ίδιο έχει συμβεί και με την ανδρική ομάδα καθώς και η ΜΑΚΑΜΠΙ που υποστηρίζεται από αθλητές του ΑΡΗ έχασε με το ίδιο σκορ το Σάββατο! Κοινό χαρακτηριστικό ότι τα διπλά κρίθηκαν οριακά με σκορ 2-3....,,
   Στον χθεσινό αγώνα μία νίκη και μία ήττα για την Δουρέκα Λυγερή και δύο νίκες για την Μαριλένα Παραγιάννη που συνεχίσει αήττητη από τις αρχές του 1ου γύρου...
   Πρώτοι αγώνες με την ομάδα μας για την Τσαγκαράκη Αθηνά που το πάλεψε αρκετά(με 1 έτος προπόνηση στο άθλημα!).
   Παρά την ήττα από τα Μελίσσια η ομάδα μας διατηρεί ακέραιες της ελπίδες της για την 2η θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου! Όλα θα κριθούν στον αγώνα τους με τους ΑΕΤΟΥΣ ΠΟΛΗΣ στις 17/3 εκτός έδρας.
 Την ίδια μέρα θα παίξει και η ανδρική μας ομάδα τον κρίσιμο αγώνα με τον Α.Ο.ΠΕΥΚΗΣ για την αποφυγή των μπαράζ. Αναμένεται δραματικό φινάλε.
   
  Το φετινό Πρωτάθλημα της Α1 κατά την γνώμη μας είναι μακράν το καλύτερο όλων των ετών!

     ΠΑΜΕ ΡΕ ΟΜΑΔΑΡΑ
   

   

1 σχόλιο:

  1. Το πάθος και η δύναμη των αθλητριών και των αθλητών μας είναι αυτό που χαρακτηρίζει την ψυχολογία τους, που πηγάζει από το ωραίο κλίμα και δυναμική των προπονητών μας, που αγωνίζονται στην Α1. Και βέβαια και η προσφορά και η συμπαράσταση των εφόρων Στέλιου Μιχαηλίδη και Γιώργου Βρεττάκου δίνει σε όλους την βεβαιότητα ότι όλα θα πάνε καλά... Πάμε γερά... ΑΑΑΡΡΡΡΗΗΗΗΣΣΣΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή