Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

ΧΡΥΣΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ! ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ

   Σπάνια γράφουμε για θέματα εκτός των εξελίξεων που αφορούν την ομάδα μας.
Σήμερα όμως είναι ειδική περίπτωση και  δεν θα μπορούσαμε να μη γράψουμε δύο λόγια για την τεράστια και ιστορική επιτυχία του Γιάννη Σγουρόπουλου.
 Σήμερα ο παραπάνω αθλητής έκανε αυτό που φαινόταν αδιανόητο όνειρο! Στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα που γινόταν στο Γκιμαράες της Πορτογαλίας κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των Νέων Ανδρών!!!!
  Τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Γιαννάρα και ελπίζουμε να μας χαρίσει παρόμοιες στιγμές στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα του χρόνου!
  Γιαννάρα είσαι απίστευτος και πραγματικά πιστεύουμε ότι θα έρθει η στιγμή να σε χειροκροτήσουμε και σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

   Με αφορμή αυτή την ιστορική επιτυχία να πάμε μερικά χρόνια(5) πίσω τέτοια εποχή.
  Μερικές μέρες αφότου είχαν τελειώσει οι κατατάξεις για την συμμετοχή στο τότε Πανευρωπαικό, στις οποίες ο Σγουρόπουλος είχε αποκλειστεί με οριακό τρόπο. Τότε στην κατηγορία των Παίδων  στο κρίσιμο παιχνίδι που έκρινε την πρόκριση έχασε το κόντρα σετ από τον Νίκο Αντωνιάδη με δύο πόντους διαφορά σε ηλικία 12 χρονών.
  Τις επόμενες μέρες οι γονείς περιμένοντας τα παιδιά μας να τελειώσουν την προπόνηση(τότε είχε προκριθεί ο Ηλίας Μιχαηλίδης στην κατηγορία των Νεών Ανδρών από τον ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ) συζητώντας με τον πατέρα του Γιάννη μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση πως δεν είχε στο λόγο του καμία πικρία και ούτε δείγμα απογοήτευσης! Αυτό σε σημείο που με έκανε να αναρωτιέμαι αν έχει συνειδητοποιήσει την μη συμμετοχή του γιου του στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα!
  Αργότερα περιέγραφε την εντατική προπόνηση που ακολουθούσε ο γιος του προκαλώντας ακόμα περισσότερο την περιέργειά μου!
  Στο τέλος μου είπε πως δεν τρέχει τίποτα που δεν συμμετέχει σε αυτό το Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα, ο γιος του θα δουλέψει σκληρά για να πάρει μετάλλιο στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα των Παίδων! Είπε πως δε βλέπει το λόγο να μην μπορεί ένας Έλληνας να πάρει μετάλλιο σε Πανευρωπαικούς Αγώνες!!!!
  Τότε μπορεί να έγνεψα συγκαταβατικά αλλά μέσα μου σκέφτηκα πως ότι κατά πάσα πιθανότητα θα διαψευστεί αλλά από την άλλη κάθε πατέρας έχει το δικαίωμα να φαντάζεται ότι θέλει για το παιδί του.
   Δεν πήρε μετάλλιο σε Πανευρωπαικούς αγώνες Παίδων την επόμενη τριετία ο Γιαννάρας αλλά αυτό για όποιον καταλάβαινε τι έβλεπε, περισσότερο οφειλόταν στην μέτρια θέση που είχε στην ranking list που τον έφερνε σχετικά νωρίς αντιμέτωπο με υψηλά φαβορί!
 Άλλωστε στο τοπ 10 των Παίδων πήρε την 3η θέση!!!...
   Μετάλλιο στους Νέους Άνδρες όπου το επίπεδο ξεφεύγει, είναι όνειρο. Με την 4η θέση στην λίστα αξιολόγησης του Σγουρόπουλου και βλέποντας την εξαιρετική του πορεία πλέον είναι κάτι που περιμέναμε και το ευχόμασταν, φέτος.
  Και πήρε την 1η θέση ΑΗΤΤΗΤΟΣ χτυπώντας όλες τις παραδοσιακές δυνάμεις του αθλήματος.
    Τελικά νιώθω ευτυχής που οι αμφιβολίες εκείνης της εποχής διαψεύστηκαν και όσα μου έλεγε τότε ο πατέρας του επαληθεύτηκαν και μάλιστα με το παραπάνω!!!
  Θερμά συγχαρητήρια και σε όσους συνέβαλαν σε αυτή την τεράστια επιτυχία, πρώτα από τους γονείς και μετά σε προπονητές, Ομοσπονδία και χορηγούς.
   Όσο για τον εκφωνητή του Laola Tv που στην προσπάθειά του να εκφωνήσει το όνομα του αθλητή μας, είπε Γιάννης Σγουροπο, καλό είναι να το δουλέψει λίγο ώστε του χρόνου να τα πάει καλύτερα.

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου