Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΝΤΑΝΙΕΛ ΤΣΙΟΚΑ! ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΣΤΗΝ Α1

  Δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα το στήσιμο μιας ανταγωνιστικής ομάδας στην Α1 κατηγορία. Οι απαιτήσεις και οι προκλήσεις είναι πολύ μεγάλες σε όλους τους τομείς.
   Με άρθρο που θα αναρτήσουμε τις επόμενες μέρες θα γράψουμε αναλυτικά τους χορηγούς και τους υποστηρικτές του τμήματός μας, οι οποίοι μας έδωσαν την δύναμη να βλέπουμε την συνέχεια με αισιοδοξία.
  Περιττό να πούμε ότι η πολιτεία που θεωρητικά πρέπει να στηρίζει οικονομικά τον ερασιτεχνικό αθλητισμό σφυρίζει αδιάφορα εδώ και πάρα πάρα πολλά χρόνια.
  Τουλάχιστον έχουμε εξαιρετική συνεργασία με τον Δήμο Νίκαιας-Ρέντη και αυτό για εμάς είναι ιδιαίτερα σημαντικό.
 
  Μεγάλη επιτυχία για το τμήμα μας, η ανανέωση της συνεργασίας μας για τουλάχιστον ένα έτος ακόμα, με τον εξαιρετικό αθλητή Ντανιέλ Τσιόκα. Να θυμίσουμε ότι μεταξύ των άπειρων διακρίσεων του Τσιόκα είναι και η συμμετοχή του σε 3 Ολυμπιακούς αγώνες με τα χρωματα της ΕΛΛΑΔΑΣ!!!
  Καθοριστικό ρόλο έπαιξε και η άψογη συνεργασία που είχαμε την χρονιά που πέρασε με αποτέλεσμα την ιστορική άνοδο της ομάδας στην Α1 κατηγορία μετά από 30 χρόνια.

  Στην ομάδα μας φέτος θα αγωνιστεί και ο Άνθιμος Τσεντεκίδης που ήταν βασικός παίκτης της ομάδας μας πριν 4 χρόνια, την σεζόν που πετύχαμε άλλη μία ιστορική άνοδο, από την Β Εθνική Αττικής στην Α2 κατηγορία.

   Τσιόκας, Μιχαηλίδης, Βρεττάκος και Τσεντεκίδης είναι μία πολύ ισχυρή ομάδα που θα έχει πρώτο στόχο την απευθείας παραμονή στην Α1 κατηγορία δηλαδή την αποφυγή των μπαράζ στα οποία οδηγούν η 8η και 9η θέση και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο έρθει.

  Από το πρακτικό των μεταγραφών που δημοσιοποίησε η Ομοσπονδία επιβεβαιώνεται η μη συμμετοχή του ΗΡΑΚΛΗ στο Πρωτάθλημα της Α1!

  Με μεταγραφή και ο ελπιδοφόρος νεαρός Κωνσταντίνος Ζήσης από την Σαλαμίνα.
 
  Με υποσχετικές παραχωρήσαμε και αθλητές σε συνεργαζόμενα και φιλικά σωματεία ενώ δώσαμε την ελευθέρας σε περιπτώσεις που κατά κοινή ομολογία δεν έχουν θέση στον ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ.

  Έχουν ήδη γίνει και οι κινήσεις ώστε να επανέλθει την νέα σεζόν και η γυναικεία μας ομάδα στα Πρωταθλήματα της ΕΦΟΕΠΑ και είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για αυτό.
  Καλούς αγώνες παιδιά!!!
 

 

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου