Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΔΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ!

Αντιγράφουμε από το sportsland.gr

   Μοναδικό θέαμα προσέφεραν οι Ελληνες πινγκπονίστες στο πανελλήνιο φοιτητικό πρωτάθλημα που διεξάγεται στις Σέρρες. Οι καλύτεροι Ελληνες αθλητές έδωσαν υπέροχους αγώνες και κυνήγησαν με αξιώσεις την είσοδό τους στα μετάλλια.
Το ενδιαφέρον, όπως ήταν και αναμενόμενο στράφηκε στους άντρες στο ατομικό εκεί όπου μεγάλα ονόματα έδωσαν το «παρών». Οι αδερφοί Κωνσταντινόπουλοι, όπως ήταν αναμενόμενο, έφτασαν στον τελικό. Εκεί ο αγώνας ήταν… ακατάλληλο για καρδιακούς και ο Τζι επικράτησε με οριακή διαφορά. Το τελικό 3-2 (11-9) μιλάει από μόνο του, με τους θεατές να παρακολουθούν εντυπωσιακότατους πόντους.
Στο βάθρο, επίσης, είχαμε μία μεγάλη έκπληξη, καθώς ο Ηλίας Μιχαηλίδης ξεπέρασε τον εαυτό του και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο! Εν αντιθέσει με τον Σταύρο Βρεττάκο που ήταν ο πρωτομάστορας στην άνοδο του Αρη Νικαίας στην Α1 που έμεινε εκτός μεταλλίων! Παράλληλα και ο Γιοβάς κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.
Στα αρνητικά ήταν ότι δεν μπόρεσε να αγωνιστεί ο Αγγελάκης, μιας και συνεχίζει να νιώθει έντονες ενοχλήσεις στο πόδι.
Στα ατομικά γυναικών, ήταν παράσταση για έναν ρόλο. Η Κωνσταντίνα Παρίδη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στον τελικό επικράτησε της Μπέλλου με 3-0.
Στα ομαδικά Ανδρών το ΤΕΙ Αθήνας (Κωνσταντινόπουλοι, Βλασσάς, Μουχθής) νίκησαν στον τελικό το Μετσόβιο (Αγγελάκης, Ζέρβας, Βρεττάκος, Καράμπασης) με 3-0.
    Παρατήρηση του blog μας.  ΠΑΝΤΑ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΑΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΝΙΚΟΣ ΛΑΚΑΤΑΣ...
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου